Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? ( több lent )
Azt álmodtam, hogy a legjobb barátnőm ( legyen a neve "A" ).
Szóval A megkért hogy menjek át hozzá, de közben az oldalamon végig simította a kezét. Én tudtam, hogy ha át megyek, majd le akar velem feküdni, de mégis beleegyeztem. Mondta, hogy nincsenek itthon a szülei, és aztán az ámomban hirtelen az ágyán feküdtem, és A rajtam feküdt, és nyalogatta a nyakam meg harapdálta. Eközben a keze becsúszott a nadrágomba, és ujjazott is.
Nagyon élveztem az álmom, ma már egy csomószor gondoltam rá, de A nak nem mondtam meg.
Ma !eg is ujjaztam magam, és folyton ő járt a fejemben.
Kicsit lelkiismeretem van ez miatt, pedig én nem is vagyok leszbikus!
Most akkor mi van?
Amúgy a A val a való életben már csináltunk olyat, hogy rámfeküdt, és meg puszilt, de ez csak baráti.
Hogy nézek én így a szemébe?
Segítsetek, mit tegyek?
L/19
Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Ha kesveled a barátnődet akkor könnyen lehet szexuális vonzata az álmodnak. Ez teljesen természetes dolog. Főleg ha adott már puszit meg rádfeküdt. Ha ilyen közvetlen a kapcsolatotok akkor az álmod teljesen oké.
Egyébként ha felmerül benned biszex vágy, akkor azt ne myomd el. Az is természetes. Ha felizgultál az álmodta az is rendben van. Fiatal vagy. Dúlnak a hormonjaid. Lesz még ilyen álmod.
👍
Köszönöm.
Csak azt hittem, ilyesfajta álmaik csak a fiúknak vannak.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!