Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem akar velem szeretkezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar velem szeretkezni a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azt vettem észre a páromon, hogy szerintem nem igazán kíván engem a párom.

Amikor dolgozik akkor megértem, h nincs még ehhez ereje, meg edzés előtt stb. De most mikor semmi dolga nem lenne, sem igazán érzem azt, h oly annyira akarná... Hozzá bújtam, cirógattam, csókolgattam, de hárított, h ő fáradt. Nem tett semmi olyat amiben annyira elfáradt volna, ez mostanság egyre sűrűbben fordul elő. Kérdezgettem, h valamit nem csinálok jól, vagy már nem tetszem neki úgy esetleg? Nem rég egy hét eltelt 2együttlét között, pedig szinte végig együtt voltunk.. Elég friss a kapcsolat, 3-4 hónapos, ezért gondolom, h valami talán nem oké... Nem azt mondom, h mindennap 3x legyen szex.. félre értés ne essék...

Remélem valaki tud valami kézzel foghatót írni..

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. aug. 16. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi hogy megkérdezem,de mért van a kérdés a leszbikus témában? Azért?:D
2015. aug. 16. 22:32
 2/6 Scav ***** válasza:

Mert leszbikusok, nem?

De ez attól független dolog. Lehet, hogy már nem kíván annyira, mert jobban megismert és nem illetek szerinte annyira össze, vagy valóban sokat dolgozik, vagy lehet, hogy van valaki, aki nálad jobban tetszik neki és arra felé húz szíve? Nem lehet tudni, csak vele lehet megbeszélni, ha őszinte veled. Mi elég sokat dolgozunk a párommal, kb. 1 év alatt jutottunk el oda, hogy heti 1-2 szex, de azt 5 év múltán is tartjuk és élvezzük.

2015. aug. 16. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennek sokféle oka lehet. Mindenkinek másféle libidója van, vannak, akiknek a nullához közeli.

Nem kell feltétlen a legrosszabbra gondolni, lehet hogy tényleg nincs semmi, csak egyszerűen a felgyülemlett kimerültségtől már nincs ereje.

Lehet, hogy mondtál valamit, amit félreértett, és most önbizalomhiányos, szorong?

Lehet, hogy megvolt neki?

Ez a kérdés is ilyen jósoljuk meg hogy mit gondol a párod kérdés. Fogalmunk nincs. Valami nem oké, és beszélni kéne róla, különben megmérgezi a kapcsolatot.

2015. aug. 16. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet ,hogy van valakie???
2015. aug. 18. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Nem is tudom 30 éves fasziként hogy keveredtem ide - de ugye milyen szar, mikor mindig erre hivatkozik egy barátnő, hogy nincs kedve, vagy fáj a feje? :)
2015. aug. 19. 01:54
 6/6 anonim ***** válasza:
3-4 hónapos kapcsolat? Szerintem egyszerűen elmúlt nála a kezdeti varázs és nem szerelmes beléd.
2015. aug. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!