Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a srác most arra gondolt, hogy szeretkezni akar velem, vagy benne több is?
Ez volt a szöveg:
"En akarok lenni az a felfedezo, aki bejarja a hofedte mezoid centirol centire, es amerre csak jar, felolvasztja a havat minden lepesevel, megadva az eselyt a melyben rejlo langoknak, hogy a felszinre torhessenek... En akarok lenni az a vandor, aki a jeg boritotta siksagaidon halad át, es megroppantja a jeget, ami halk szisszenesekkel adja meg magat. Szeretnem megadni a tuzet, aminek langjait a fajdalmad, szomorusagod taplalja, a tuz akarok lenni, ami meztelenre vetkoztet teged a gondoktol, hallani akarom, ahogy a halk szitkaid, visszafojtott kialtasaid, elcsuklo atkaid hervadnak el az ehes langokon. Es vegul, megfosztva mindenedtol, martozz meg a vizben, amit adhatok, balzsamozva, elboritva tested, feltoltve es erintve mindent, torodve veled."
Beírnék még egyet, amit írt:
"Az ehseg, es szomjusag, ami kinozza testem, lelkem, szivem es elmem is, elfojtani es csillapitani nem tudom.
Ugy erzem magam, mint...
...egy vandor a szikar pusztasagon, ami nem terem gyumolcsot, foleg nem egy olyan tiltottat, mint te, amit meghamozni szinte lehetetlenseg, de ha megis sikerul, tudom, hogy amit rejt, az az edes, mint a nektar, bodito, mint bor, erzekeket rabul ejto, am megis mergezo magja, ize, amit keptelen vagyok nem megizlelni, hol gyengeden kielvezni minden egyes zamatat, hol pedig mohon falni.
...egy utazo a kietlen sivatagban, ami vizet szinte nem rejt, olyan selymes, ertekes cseppeket, mint a tied, vegkepp nem. Hatalmas kihivas fakasztani, de ha megis sikerrel jarok, mindig vágyakozva, megszállottan kóstolom a legizesebb, bizsergeto, verpezsdito, ám mégis maró, fájdalmasan égető cseppeket, egyszer gyengéd törődéssel próbálom előcsalogatni, máskor pedig szenvedélytől fűtve fakasztanám."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!