Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem akar szeretkezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar szeretkezni velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt volt (június 3.) 10 hónapja, hogy együtt vagyunk. 19 éves és még szűz, én 23 de nem szűz. Én vagyok az első barátja, és igen, jófej, életvidám lány. A petting annyiban merül ki, hogy max bugyin keresztül simogatom a punciját. Február 15.-én nagy nehezen aktusra került a sor, sötétben és nem hagyta azt, hogy kézzel odategyem a farkam. Nem tartott 2 percnél tovább, mivel lecsúszott a gumi azért mert mozgolódott pedig finom voltam. Miután lecsúszott a gumi, behatoltam, feltűnt a gumi hiánya és ő annyira beparázott, hogy anti-bébit vett be, pedig még csak a közelében sem voltam ahhoz, hogy elélvezzek. Azóta még a cicijét is nehezen mutatja meg, igaz a punciját még nem láttam. Próbálkoztam mindennel: egymás vetkőztetése, nyugodt, zavartalan környezet megteremtése... De semmi! Nagyon szeretem őt, más minden klappol. Kérlek benneteket a nemet és az életkort odaírni!

2015. jún. 5. 14:22
1 2
 1/20 Mi közöd Tőle ***** válasza:
77%
Nézd, ezek a dolgok amiket leírtál, nagyon durva gátlásokra, mély frusztrációkra utalnak a lánynál. 19 évesen már dolgoznia kéne nála a biológiának. Ergó kívánnia kéne a nemiséget. Nagy eséllyel komolyan sérült az ilyen lány lelkileg. Biztos létezik olyan technika, hogy egy idő után ezekkel megküzdjön és mint normális ember élhessen. Én nem kezdenék ilyen lánnyal semmiképpen sem. A döntés ugyanakkor a te kezedben van. 26/F
2015. jún. 5. 14:29
 2/20 A kérdező kommentje:
A biológiával nincs gond: felizgul, nedves lesz, sőt, volt már rá eset, hogy a bugyin keresztül történő simogatáskor el is élvezett (nem hiszem, h szimulált mivel teljes testében remegett, már-már rángatózott.
2015. jún. 5. 14:44
 3/20 anonim ***** válasza:
48%

Sztem még légy türelmes, 10 hónap nem olyan sok idő (csak a mai kultúrában), régen éveket vártak egymásra az emberek. Viszont vmi lelki sérülése tuti, h. van, jobb lenne, ha kibeszélné, vagy veled átélné, amennyiben tényleg megbíztok egymásban. De ezt sem kell erőltetni.

Ha mindezen sikerül keresztülvergődni, akkor viszont annál hálásabb lesz neked. Meg te is hálás lehetsz neki, ha veled osztja meg mindezt.

2015. jún. 5. 15:02
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ülj le vele egy nagyon őszintét beszélgetni,kérdezz rá Mindenre. légy határozott,ne hagyd magad lerázni olyan dumával,hogy "nincs semmi baj,minden rendben"! Mert valami nagyon nem ok de ezt csak ő fogja tudni elmondani. 30/F
2015. jún. 5. 17:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon félhet a terhességtől. Ennyi idősen én is így voltam ezzel, ezért tablettát szedtem, mellette gumit is használtunk. Ennek ellenére mindig ideges voltam, amikor késett. Beszéljétek meg a védekezést, akár úgy, hogy együtt elmentek nőgyógyászhoz. Talán egy doki meg tudja nyugtatni és elmondja, hogy ezek természetes dolgok.

43/N

2015. jún. 5. 20:16
 6/20 anonim ***** válasza:
34%

"Sztem még légy türelmes, 10 hónap nem olyan sok idő (csak a mai kultúrában), régen éveket vártak egymásra az emberek."

Te minden baromságot elhiszel? Régen is ugyanúgy dugtál mint ma. Mi az, hogy legyen türelmes? Mégis meddig, tíz évig? Minden kapcsolat tudatos vagy tudatalatti szexuális vonzalommal indul el, akár tetszik akár men. Ha a csaj nem vonzódik a kérdezőhöz, akkor mit akar tőle. Higy halgassa a faxságait, higy finanszírozza a szórakozásait? Nyilván nem két perc után kell ágynak esni, de tíz hónap szerintem pofátlanul sok idő. Ha defektes, akkor takarodjon pszichológushoz, ha meg Ennyire éretlen, akkor kifestőzzön még de ne a srác legyen már a mocsok mert vannak bizonyos vágyai. Kérdező a csajod igazi szűzk...va. Az is lehet, higy rég más dudja. De figyeld meg, hify a következő pasija le se tudja majd vakarni magáról. Rúgd ki még ma.

2015. jún. 6. 16:22
 7/20 vorarlberna ***** válasza:
90%
Lehetnél kitartóbb kevésbé nyafogós és játszatok többet izgatót.
2015. jún. 6. 20:00
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát igen... ha hagyná, mert folyton leállít
2015. jún. 7. 10:23
 9/20 KJUsul ***** válasza:

Igazából itt két eset lehetséges:

1.) Valamiért nagyon erős gátlás működik benne. Lehet ez a vallásos nevelés (ami nem baj, csak arról beszélni kellene), egy múltbéli sikertelen nemi erőszak, félelem attól, hogy kudarcot vall, hogy a másiknak nem lesz jó és akkor otthagyják... stb Ez esetben, ha tényleg szereted, akkor nem lehet gond a kibeszélés és persze az sem, hogy türelmes megvárjátok, amíg mindketten tökéletesen készenálltok....

2.) Ugyanaz ami nekem is volt egyszer fiatal koromban. Akkor a lány azt mondta nekem sírva, hogy ő csak akkor képes, ha már házasok vagyunk. Én ennek piszokul megörültem, még 2 még csak petting ment, jött a közös lakásvásárlás, az esküvő leszervezése.....aztán egyszer csak terhes lett. Váltig tagadta, amíg már nem lehetett. Aztán mivel közösen vettük a lakást papíron (a valóságban kidolgoztam a belemet, míg ő az égvilágon semmit se csinált és pénzt se adott bele) a pénz felét vitte. Ott álltam kifosztva. Mint kiderült később 4 hapsija is volt egyszerre, egy másikat ugyanúgy hülyített mint engem, egynek pedig az élettársa volt, tőle lett terhes, egy meg csak úgy a szeretője. Az anyja tanította ki mindenre, hogyan kell leszednie a manusokat pénzzel. Ráadásul drogos volt ahogy az élettársa is. És igen buta voltam és ostoba. Mindenképp tudd meg, hogy nem-e ez van a háttérben!

Egy alapos beszélgetés alatt úgyis kiderül. Ha vannak gátlásai vagy valami baja, vagy tényleg nagyon vallásos stb, akkor úgyis bemutat a szüleinek és akkor kiderül igaz-e. Ha titkolózik, rejtélyeskedik, nem akar bemutatni a családjának, viszont egyből olyan témákra tér, mint összeköltözés, lakás, anyagiak stb, akkor tuti, hogy gáz van...

2015. jún. 8. 09:04
 10/20 KJUsul ***** válasza:
44%
javítás: 2 évig ment a petting...
2015. jún. 8. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!