Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, h. a ferjem 2 esetleg 3 naponta akar csak szeretkezni?
Szerintem az sehol nincs előírva, hogy napi szinten kéne szeretkezni. Sőt, ha a biológiai oldalát nézzük, 2 nap kb. a spermiumok érési ideje, napi szeretkezéssel egy gyereket is kisebb eséllyel lehet összehozni.
De ez amúgy tökre egyénfüggő, van olyan aki napi akár 3-4x is szeretkezne, van olyan akinek elég 2-3 naponta is.
Függ attól is, hogy mennyi idő kell a pénisze regenerálódásához, hiszen minden orgazmus után a szövetnek regenerálódnia kell.
De pl. az is egy opció, hogy 2 naponta szeretkeztek,és a közte lévő napokon kézzel, szájjal, vibrátorral juttat el a csúcsra. Ez Neked nem felelne meg?
3 nap alatt tényleg fullra felgyűlik, sokkal élvezetesebb kilőni :)))
Mondjuk a napival sincsen gondom :DDDD
De gondolom, régebben nem így volt.
A "feltöltődés"- hez nekem elég 20 perc, pedig már öreg vagyok.
Amíg volt feleségem, ki nem hagytam volna egy alkalmat se, ha ő kívánja, akkor se ha nagyon fáradt, vagy álmos voltam...
Mitől, vagy mióta változott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!