Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem akar szeretkezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar szeretkezni velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt volt (június 3.) 10 hónapja, hogy együtt vagyunk. 19 éves és még szűz, én 23 de nem szűz. Én vagyok az első barátja, és igen, jófej, életvidám lány. A petting annyiban merül ki, hogy max bugyin keresztül simogatom a punciját. Február 15.-én nagy nehezen aktusra került a sor, sötétben és nem hagyta azt, hogy kézzel odategyem a farkam. Nem tartott 2 percnél tovább, mivel lecsúszott a gumi azért mert mozgolódott pedig finom voltam. Miután lecsúszott a gumi, behatoltam, feltűnt a gumi hiánya és ő annyira beparázott, hogy anti-bébit vett be, pedig még csak a közelében sem voltam ahhoz, hogy elélvezzek. Azóta még a cicijét is nehezen mutatja meg, igaz a punciját még nem láttam. Próbálkoztam mindennel: egymás vetkőztetése, nyugodt, zavartalan környezet megteremtése... De semmi! Nagyon szeretem őt, más minden klappol. Kérlek benneteket a nemet és az életkort odaírni!

2015. jún. 5. 14:22
1 2
 11/20 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Ilyen sztori tényleg van a való életben, vagy csak túl élénk a képzelőerőd? Könyörgöm, mond hogy a 2.!
2015. jún. 8. 10:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lenne a legjobb ha elmennétek nőgyógyászhoz,hogy megnyugodjon a párod.Valószínűleg retteg a terhességtől.

F40+

2015. jún. 8. 17:32
 13/20 A kérdező kommentje:
KJUsul hát én nem iss tudom mit mondjak a történetedre, de ez elképesztő. A szüleit már 2. héten bemutatta és úgy látom, h kedvelnek. Az anyagi rész nálunk úgy működik, hogy most meghívom kávéra, üdítőre, vacsorára de pl. indulunk horvátba nyaralni. Ő állja az ő részét, én az enyémet vagy például a hétvégi koncert dettó. Ez teljes mértékben kilőve. Viszont eléggé vallásos. De pl. az anyja közvetve azt mondta, h úgy is tudja, hogy szeretkezünk de ésszel tegyük, figyeljünk oda. Azért így belegondolva kezdem azt hinni, hogy valóban a terhességtől retteg. Viszont nem akar emiatt nőgyógyászhoz menni. Jut is eszembe: köszönöm szépen a válaszaitokat, a rám fordított időt! Szívesen fogadom továbbra is őket!
2015. jún. 8. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát, öregem, én itt egészen mást látok, mint az eddig válaszolók. Tudod, nem mindenkivel illünk össze, nem mindenkire vagyunk egyforma hatással. Te ennyit tudsz kihozni ebből a kiscsajból, ennyi a hatásod rá, ennyire tudod csak elvarázsolni. Nincs ebben semmi rossz, nem tehet róla ő sem, és nem tehetsz te sem. Tovább kell lépni, és megkeresni az ideális társat.

56F

2015. jún. 8. 23:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez durva sztori. Ha igaz, hihetetlenül ngy balf..sz voltál. Azért tanulópénznek kicsit drága volt.

Az utolsónak meg igaza van. Egyszerűen nem passzoltok. Tr csak egyfajta haver vagy neki, akivel lehet dumálni, mozizni stb. Azzal se Jöjjön már nekem senki, hogy retteg a terhességtől, meg, hogy nem áll készen, mert ezek elég sz..r kifogások. Ne félj majd a következő pasik le se tudja magáról vakarni.

2015. jún. 9. 06:37
 16/20 KJUsul ***** válasza:

Tudom, hihetetlennek tűnik, hogy van ilyen balfék a világon... de van sajnos...

Mellesleg, nem csak a kapcsolatokban, az életben is ilyen naiv vagyok, még most is... mindig mindenkinek hiszek. Át is vernek rendre. Ha minden átverés után valaki 10 forintot rakott volna a folyószámlámra az elmúlt 10 évben, már sokszoros milliomos lennék.

De ha így van ahogy leírtad kérdező, akkor tényleg valami komoly baj lehet a lánnyal. Vagy azzal, amit irántad érez, mert lehet, hogy az nem is szerelem. Az is ez egy lehetőség. Remélem te jobb emberismerő vagy nálam és sikerül rájönnöd miről van szó. Sok sikert!

2015. jún. 9. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat de te nem naiv vagy, hanem ostoba. Már Klinikai eset.
2015. jún. 9. 14:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Én kidobnám a francba! Nekem nagyon durván szexhiányom lenne ennyi idő után. 3-4 hónap még esetleg ha pettingelünk de 10 az már pofátlanság!
2015. jún. 10. 20:59
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Az utolsónak igaza van. Szerintem Menj el dokihoz és kérd meg, hogy nézze már neg, higy megvannak-e még a tökeid. 10 hónap szexmentes kapcsolat 23 évesen. Vicc bmeg. Ez akkor normális ha 80 éves vagy. A csajt neg hajítsd kifelé.
2015. jún. 10. 22:16
 20/20 anonim ***** válasza:
kamus a csajod
2015. aug. 30. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!