Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy lépjek túl ezen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy imádom az aranyszőke haj+kék szem kombót, ez az ideálom, ha meglátok egy ilyen nőt, a mennyben érzem magam. Olyannyira ragaszkodom ehhez a külsőhöz, hogy csak azért elmennèk Északra, hogy ott találjak egy ilyen kvalitàsokkal rendelkező leszbikus nőt, mert hogy ott gyakoribbak. A helyzet az, hogy a külső mit sem ér nekem a szép belső nélkül. Engem más külső is megfogott már, szinte mindenféle, ezért nem kéne ragaszkodnom ennyire ehhez a külsőhöz, de mégis annyira...megőrjít engem, ugye ebből kigyógyulhatok idővel? Tudom ez nem valami nagy probléma, de ha ennyire ragaszkodom valamihez, nem veszem észre a "mást" ami tetszhet nem?

2015. nov. 20. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Akkor mért nem mész Északra? :D Világot látsz és vadászol magadnak egy szőkét.
2015. nov. 20. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez olyan nagy probléma.

Mindenkinek van egy olyan típus aki egyből megfogja a tekintetét az embernek...

Nekem is van ilyen..

De ettől eltekintve jöttek már be más típusúak is.

Viszont, ha valaki azt mondaná keressek magamnak valakit, én is nyilván az "ideálomat" kaparnám elő, ha a külsőségeket nézzük.

De nagyon jól mondtad, a külső csak a belsővel egész.

Így tehát figyelj fel apróságokra is : )

2015. nov. 21. 00:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Jót nevettem első :D
2015. nov. 21. 17:29
 4/8 anonim válasza:
De ha átlagos küllemű egy lány (mint én), tehát nem az a tipikus Selena Gomez arcú, akkor hiába a jó belső, akkor tárgytalan? :/
2015. nov. 21. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva a barbik és a tömeglányok hidegen hagynak. Most ha azt mondom hogy az egyedi/különleges arcú lányok tetszenek, az is egy egyéni vélemény, mert hát kinek mi a különleges. De például a sok sminket és a dohányfüstöt nem szeretem :D
2015. nov. 21. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor irány észak hugi! :P

Nálam a barna szem ami kiváltja ezt a "minden bajom van" érzést,de hál istennek ezért nekem nem kell messze mennem,mert elég gyakori itthon is a csoki-szem ^^

>21/LL<

2015. nov. 22. 15:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Jaja :D
2015. nov. 22. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Fuh, hát én, mint származásilag északi, és én is így nézek ki alapból, amit leírtál *persze már nem, mert nem szerettem a természetes világos szőke hajamat, már vörös vagyok* sokat jártam északon, és egyszerűen gyönyörű emberkék mászkálnak arra felé.. magasak, mindenkinek kék szeme van, hófehér bőre *oké most a gyönyörű szép fél négereket ne vegyük számításba ők is egyszerűen wooow* a szőke haj elterjedt.. azt tudom h 35 éves korban kb mindenki bebarnul világos barnára, tök vicces:') és nagyon jók az élet körülmények, elfogadják a melegeket.. svédországban feminizmus is van, finnországban fantasztikus oktatás, észtországot meg csak szeretem annyira gyönyörű.. mi kell még.. ha gondolod írhatsz, és nyáladzhatunk együtt csodás északi lányokon.. oké engem a sötétbarna/zöld szem és sötétbarna haj vagy élénk vörös hoszzúú haj is annyira tetszik.. annyira sok annyira gyönyörű ahwos csaj van.. oké leálltam^^ ha valaki unatkozik *és úgy gondolja h még nem ismer a leírt szöveg alapjáán* az írhat.. 16/l/bp:3
2015. nov. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!