Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok? 18L
Figyelt kérdés
Ma reggel csak úgy hírtelen eszembe jutott egy meztelen nő, és nagyon felizgultam. Azóta is kívánom a nőket, legszívesebben maztiznék, de nem merek. Mit tegyek?2015. okt. 29. 13:50
1/9 anonim válasza:
Ettől még nem feltétlen vagy leszbikus :) én is igy vagyok! Ne félj szerintem,masztizz.. jó az 18L
2/9 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva, igen az vagy😊
3/9 anonim válasza:
Igen, van benned leszbi hajlam.
Na és?
4/9 anonim válasza:
Ha egyedül vagy, miért nem mersz?
Teremts magadnak szituációkat s nézd meg hol izgulsz fel jobban vagy egyátalán.
5/9 anonim válasza:
Nem. Te legrosszabb esetben is csak biszexuális vagy.
6/9 anonim válasza:
voltal mar ferfival? egeszseges kivancsisag lehet benned :) masztizz, ha kivanod, ha elnyomod az erzest, feszult es hisztis lehetsz, ami a kornyezetednek sem jo :)
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez butaság. Először is, ha felizgultam és nem zavar senki, nyugodtan masztizz. Megnyugszol és nem jár a szexen a fejed egész nap.
Másodjára pedig nincs abban semmi rossz, ha tetszik a női test. Most olvastam egy felmérést, a nők 1/3-a bevállalná a leszbikus kalandot, de csak alig 10% lép a tettek mezejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!