Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan leszbikus lány aki tudott olyan hatással lenni egy HETERO csajra, hogy ha nem is átállva de kipróbálja magát egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy hogyan értétek el.2015. okt. 10. 20:17
11/13 anonim válasza:
Hagyjatok mar magatokat elhiszem h k**va meno azt mondani h igen hetero volt nekem meg sikerult megszerezni, meg csak velem volt mas csajjal nem. Meg mikor pasis csajok mondjak h: en csak heterokkal jattam. Attol mert ugy nez ki mint egy csavo p*naja van kesz. Az meg h smarol vki vkivel nem feltetlen vonzalom enis smaroltam mar olyannal is aki nem jott be. Majd ha szerelmes is lesz beléd es szexiualisan is egyutt lesz veled ugy h te is no vagy es be jon neki az a vonzalom kislanyok szval nyughassatok. Attol mert smarolt veletek egy csaj még nem "csináltatok belőle leszbikust" na csa
13/13 anonim válasza:
Az a vicc, hogy nekem szinte az összes csaj haverom smárolt már lánnyal. Sokan mondták is, hogy kipróbálnák lánnyal. Nem tudom, hogy ez mennyire kódolt női természet, vagy csak divat. 20-30 éve nem hiszem, hogy ez ilyen mértékben jelen volt, szóval nehéz kérdés.
Média, hetero pasiknak való tetszés, lázadás, nem tudom..
De azt is hallottam már lányoktól, hogy azért nem akarnak csóknál továbbmenni, mert "mi van ha túlságosan jó és leszbi/bi leszek".. Szóval még mindig ott a társadalmi nyomás, az elvárások. Főleg nőknél, a szép esküvő egy daliás legénnyel, család, gyerekek.. Ezt senki se merné eldobni szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!