Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan leszbikus lány aki tudott olyan hatással lenni egy HETERO csajra, hogy ha nem is átállva de kipróbálja magát egy lánnyal?
Csak csókig kettővel, ha nem lettem volna seggrészeg az egyiknél akkor ott lehetett volna több is. :D Amúgy jó a szövegem, biszex ismerősöm mondta, hogyha akarnám róla is ledumálnám a bugyit. :D
Amúgy elvileg alapban bennük van, de tényleg passzolom, ők az a kategória, akiket nem teljesen értek. :D
Én ugyan biszex vagyok, de igen volt. Szerintem nincs ebben semmi extra, van hogy egy felfokozottab pillanatban két lány között még akkoris kialakulhat némi vonzódás, ha az egyik full hetero.
Egyébként az illetővel egyszer fordult elő és ekőtte azóta ha jól tudom csak fiúval volt, de mikor kicsit kijózanodva megkérdeztem h megbánta-e, aztmondta h nem, sőt. Azóta is szoktunk dumálgatni, persze, sajnos v nem sajnos, az a bizonyos varázs csak egyszeri volt...
Elvből nem térítek.
Épp elég heteró pasi próbálkozott már ezzel a húzással, hogy na majd ő megmutatja nekem a tutit...
Nekik se működik, nekem se fog.
Aki velem akar lenni, az a saját akaratából legyen, nekem az a szexi ha valaki vonzódik hozzám, épp emiatt olyan csajok akiknek a nők nem jönnek be, eleve nem érdekelnek.
Tèves!
Ha viszonozta akárhogy is az érzésid, az már nem hetero.
Sajnálatos h még ott tartunk, hogy mindenkit be kell skatulyázni egy kategóriába és aszerint sztereotípiákat bélyegezni rá.
Ez az emberek nagyrészének alacsony szellemi képességeinek következménye, ami egy dolog.
De az még szomorúbb szerintem, hogy leszbikusok, és főleg biszexek akik már rég rájöhettek h a világ nem fekete fehér, ugyanilyen szűk kategóriák mentén gondolkoznak.
Szvsz attól h egy nő papíron hetero, aza még sose érzett vonzalmat nő iránt, még nem zárhatjuk ki annak eshetőségét, h ez előfordulhat. Szeretjük azt hinni h mi TÉNYLEG mások vagyunk, így születtünk stb, és h ez egy kapcsoló az agyban/DNSben amit nálunk átkapcsoltak de sztem k.vára nem ez a lényeg.
Mivel egyéni szinten jelenlévő dolog a homoszexualitás nyilván társadalmi szinten is belénk van kódolva, csak nagyon kicsi mértékben. Azaz tulajdonképpen minden emberben benne van, kérdés h mennyire jön ki ill. h mitől jön ki. Most ha elvonatkoztatunk a társadalmi kultúrális hülyeségektől akkor rögtön láthatjuk h a természetben nagyon is gyakori dolog ez.
Szóval én nem érzem magam rosszul ha úgy hozza a sors egy hetero lánynál bepróbálkozok nem áll meg a világ. 10-ből 9 úgyis visszautasít de akkor meg mivan?
A lényeg azon van h nem nyomulsz gátlástalanul mert azzal valóban fel lehet húzni egyeseket.
Egyébként meglepődnének már az emberek, hogy hány hetero csajjal csókolóztam már, egészen ál. isk-ig visszanyúlóan. De még ennél is több hetero lányt láttam smárolni. Persze a smárnál továbblépni az már valami, aminél azért a legtöbben elbizonytalanodnak, de ahhoz képest, vannak akik simán.
Igazából a lényeg csak az h ha vki hetero attól még kipróbálhat dolgokat, és lehetnek néha hirtelen jött vágyai egy másik ember iránt aki jelen esetben pont nő, amiket nem tud megmagyarázni. És fordítva ugyanez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!