Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan leszbikus lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan leszbikus lány aki tudott olyan hatással lenni egy HETERO csajra, hogy ha nem is átállva de kipróbálja magát egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Engem az érdekelne, hogy hogyan értétek el.

2015. okt. 10. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Csak csókig kettővel, ha nem lettem volna seggrészeg az egyiknél akkor ott lehetett volna több is. :D Amúgy jó a szövegem, biszex ismerősöm mondta, hogyha akarnám róla is ledumálnám a bugyit. :D

Amúgy elvileg alapban bennük van, de tényleg passzolom, ők az a kategória, akiket nem teljesen értek. :D

2015. okt. 10. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Volt már olyan, hogy egy heteró lányt bezavartam, és utána egyértelművé tette hogy akar valamit tőlem, de végül nem lett köztünk semmi. Azt hogy később volt e más lánnyal nem tudhatom.
2015. okt. 10. 20:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Én ugyan biszex vagyok, de igen volt. Szerintem nincs ebben semmi extra, van hogy egy felfokozottab pillanatban két lány között még akkoris kialakulhat némi vonzódás, ha az egyik full hetero.

Egyébként az illetővel egyszer fordult elő és ekőtte azóta ha jól tudom csak fiúval volt, de mikor kicsit kijózanodva megkérdeztem h megbánta-e, aztmondta h nem, sőt. Azóta is szoktunk dumálgatni, persze, sajnos v nem sajnos, az a bizonyos varázs csak egyszeri volt...

2015. okt. 10. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Elvből nem térítek.

Épp elég heteró pasi próbálkozott már ezzel a húzással, hogy na majd ő megmutatja nekem a tutit...

Nekik se működik, nekem se fog.

Aki velem akar lenni, az a saját akaratából legyen, nekem az a szexi ha valaki vonzódik hozzám, épp emiatt olyan csajok akiknek a nők nem jönnek be, eleve nem érdekelnek.

2015. okt. 10. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Az utolsónak nagyon ott van! :D Teljesen egyetértek. Én is így élek. Amikor egyszer már teljesen lemondtam egy lányról végre 2év után... akkor jött a fordulat teljesen váratlanul. Aztán volt egy esténk. Azóta ugyanúgy vagyunk mint előtte igazából mintha nem is történt volna semmi. Aki hetero az is marad...
2015. okt. 11. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Tèves!

Ha viszonozta akárhogy is az érzésid, az már nem hetero.

2015. okt. 11. 17:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálatos h még ott tartunk, hogy mindenkit be kell skatulyázni egy kategóriába és aszerint sztereotípiákat bélyegezni rá.

Ez az emberek nagyrészének alacsony szellemi képességeinek következménye, ami egy dolog.

De az még szomorúbb szerintem, hogy leszbikusok, és főleg biszexek akik már rég rájöhettek h a világ nem fekete fehér, ugyanilyen szűk kategóriák mentén gondolkoznak.

Szvsz attól h egy nő papíron hetero, aza még sose érzett vonzalmat nő iránt, még nem zárhatjuk ki annak eshetőségét, h ez előfordulhat. Szeretjük azt hinni h mi TÉNYLEG mások vagyunk, így születtünk stb, és h ez egy kapcsoló az agyban/DNSben amit nálunk átkapcsoltak de sztem k.vára nem ez a lényeg.

Mivel egyéni szinten jelenlévő dolog a homoszexualitás nyilván társadalmi szinten is belénk van kódolva, csak nagyon kicsi mértékben. Azaz tulajdonképpen minden emberben benne van, kérdés h mennyire jön ki ill. h mitől jön ki. Most ha elvonatkoztatunk a társadalmi kultúrális hülyeségektől akkor rögtön láthatjuk h a természetben nagyon is gyakori dolog ez.

Szóval én nem érzem magam rosszul ha úgy hozza a sors egy hetero lánynál bepróbálkozok nem áll meg a világ. 10-ből 9 úgyis visszautasít de akkor meg mivan?

A lényeg azon van h nem nyomulsz gátlástalanul mert azzal valóban fel lehet húzni egyeseket.

Egyébként meglepődnének már az emberek, hogy hány hetero csajjal csókolóztam már, egészen ál. isk-ig visszanyúlóan. De még ennél is több hetero lányt láttam smárolni. Persze a smárnál továbblépni az már valami, aminél azért a legtöbben elbizonytalanodnak, de ahhoz képest, vannak akik simán.

Igazából a lényeg csak az h ha vki hetero attól még kipróbálhat dolgokat, és lehetnek néha hirtelen jött vágyai egy másik ember iránt aki jelen esetben pont nő, amiket nem tud megmagyarázni. És fordítva ugyanez...

2015. okt. 11. 18:32
 8/13 anonim válasza:
Még ovodában :) egyik barátnőmmel eegyszercsak lkezdtünk csókolózni :)
2015. okt. 11. 20:47
 9/13 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok! Többször volt ilyen, ovoda és első osztály tájékán több lánnyal, mindig én kezdtem, mindig csókolóztunk
2015. okt. 11. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten vonzónak tartanak nők és férfiak is egyaránt. Leszbikus vagyok, a fejem búbjától a talpamig nőies. Nos, a helyzet az, hogy én úgy gondolom, hogy a nőknél ez az egész dolog nagyon képlékeny. Az utolsó nő is, akit elcsábítottam, heteró volt és kapcsolatom is volt egy olyan nővel, akinek én voltam az első és egyben eddig az egyetlen nő az életében. Az, hogy ki kit tud megszerezni, nagyon komplex dolog. Pl. én magabiztos vagyok, van humorom és ez mellett még teljesen nőies is, ez mindenkit vonz. Az az ember, aki stabil és van önbizalma, mindenkinek vonzó. Hogy hogyan értem el, hogy elcsábítsak heteró nőket? Egyszerű: buliban megakadt rajtuk a szemem, néztem őket, visszanéztek, mosolyogtam, majd odamentem és beszélgetni kezdtem, fizettem nekik 1-2 italt, táncoltam velük és aztán ők kerestek engem szinte mindig. Semmi különleges nincs ebben, csak nem szabad egyből lerohanni őket. Mondhatom, hogy teljesen mindegy volt, hogy az általam kiszemelt lány heteró, vagy leszbikus, biszex, kíváncsi, nagyrészt megkaptam. Csak a bizalmukba kell férkőzni az embereknek. :)
2015. okt. 12. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!