Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbi szubkulturában, milyen drogokat használnak?
Ez a két dolog egyáltalán nem kapcsolódik össze.
Egyáltalán a 'leszbikus szubkultúra' mint fogalom nem helyes szerintem. Leszbikusnak lenni egy orientáció, nem pedig érdeklődési kör. Ez olyan mintha azt kérdeznéd hog
Bocsanat veletlenül elküldte.
*szóval olyan mintha azt kérdeznéd hogy mit tolnak a barna hajú szubkultúrába tartozó emberek:D nonszensz.
Amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem fű vagy eki vagy speed.
Van ez a füves-deszkás leszbi, ők értelem szerűen szívnak.
Akkor vannak ezek a modell csajok akik partizni járnak, ők ekit, meg egyéb pörgetőket.
Akkor vannak ezek a hippi-vega arcok, azok meg gombát, füvet, zsályát, ajavaszát, meg ilyenektől vannak jól.
De ahogy mondták, leszbikusok közt is sokféle van, van aki a zsacskós ragasztó szint, más meg dizájnercuccot cuccol.
És olyan is van aki nem. Én pl. elvből nem, mert tudom magamról hogy rákattannék, és nem célom függővé válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!