Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik Mirena spirált használnak/használtak. Volt akinek nem vált be? Gondolok itt elmozdult és problémakat okozott, vagy átszakította megsértette a méhfalat. Mik a tünetei ha ilyesmi történik?
Egy kolléganőm járt úgy, hogy elmozdult a Mirena spirálja, pontosabban átszakította a méhfalat, és kismedencei gyulladást okozott. Nem fájt neki, csak szex után vérzett, és úgy érezte, mintha emésztési problémái lennének, felfúvódott. Járt dokinál is, aki úgy látta, hogy a helyén van a spirál. Aztán a gyulladás átterjedt a hashártyára, egyre rosszabbul lett, végül összeesett az utcán. A kórházban a doki vette észre, hogy a spirálja el van mozdulva, és valószínűsíthetően ez okozta az egész problémát. 3,5 évig volt fenn a spirálja, de kb. 3 év után jelentkeztek ezek a tünetek. És fél év alatt súlyosbodtak ennyire.
Egyébként nekem is van/volt Mirenám, én a sztori hatására kivetettem az enyémet, de mikor kivette a doki, mutatta, hogy teljesen rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!