Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Anya leszbikus, de nem akarja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya leszbikus, de nem akarja bevallani nekem, miért? 18/L

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy az, mert megismert egy tőle 9 évvel fiatalabb nőt és egyértelmű... Alapvetően mindent meg tudunk beszélni és nagyon jó a kapcsolatunk. Rosszul esik, hogy pont ezt nem vallja be nekem, pedig én örülök a boldogságának és szeretném, hogy ezt tudja, de ha ő nem mondja el, én nem szeretném feszegetni ezt a témát. :(

Talán ott hibáztam, hogy túl sokat beszéltem neki fiú ügyeimről és fél, hogy nem fogadnám el? Most mit csináljak? :(

2015. szept. 1. 06:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, én nem kertelnék.... Rákérdeznék egyenesen. Pláne ha közvetlen a viszony. Ugyanakkor azt is hozzátenném azonnal, hogy egyaltalán nem zavar, ha így van, ne féljen.
2015. szept. 1. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Te nem hibáztál sehol. Az anyák ilyenek, ha úgy érzik, akár egy kicsit is tehetnek azért, hogy a gyereküket megvédjék egy nagy sokktól, akkor tenni is fognak érte. Valószínűleg azért titkolózik előtted az anyukád (már ha tényleg nem tévedsz), mert fél, hogy nem fogadnád jól, vagy mások homofóbiája rajtad csattanna, stb.

Azt én tök jó ötletnek tartanám, ha valamikor a társaságában mintegy véletlenül szóba hoznád a melegeket - pl. ha megy a tévé és róluk van szó - és valahogy kifejeznéd, hogy neked semmi bajod velük. Ha anyukádnak leesik, hogy nem vagy elutasító, akkor máris eggyel kevesebb oka van titkolózni.

2015. szept. 1. 23:18
 13/14 anonim ***** válasza:

hány éves anyukád ?

2-en éltek együtt ? apukád külön él ?

2015. szept. 3. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Hányinger
2022. febr. 6. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!