Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya leszbikus, de nem akarja bevallani nekem, miért? 18/L
Biztos vagyok benne, hogy az, mert megismert egy tőle 9 évvel fiatalabb nőt és egyértelmű... Alapvetően mindent meg tudunk beszélni és nagyon jó a kapcsolatunk. Rosszul esik, hogy pont ezt nem vallja be nekem, pedig én örülök a boldogságának és szeretném, hogy ezt tudja, de ha ő nem mondja el, én nem szeretném feszegetni ezt a témát. :(
Talán ott hibáztam, hogy túl sokat beszéltem neki fiú ügyeimről és fél, hogy nem fogadnám el? Most mit csináljak? :(
Szerintem semmit, ne feszegesd az ügyet. Egyszerűen csak hagyd hogy boldog legyen. Majd úgyis el fogja mondani neked ha akarja.
Tuti hogy attól fél, hogy nem fogadnád el. :)
26/F
Valószínűleg fél.
Vagy csak rosszul méred fel a helyzetet,és nem is olyan egyértelmű.
Vagy nem szeretné elsietni a beharangozást.
Szerintem tedd azt,amit az első.
Ha mégis szeretnéd megtudni,akkor finoman hozd fel neki a melegeket,leszbikusokat valamiféle álsztoriba burkolva(pl.kiderült egy barátodról),és kanyarítsd ki belőle,hogy téged ez abszolút nem zavar.Célozgass ügyesen,és ha szeretné,ennek hatására majd elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!