Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Anya leszbikus, de nem akarja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya leszbikus, de nem akarja bevallani nekem, miért? 18/L

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy az, mert megismert egy tőle 9 évvel fiatalabb nőt és egyértelmű... Alapvetően mindent meg tudunk beszélni és nagyon jó a kapcsolatunk. Rosszul esik, hogy pont ezt nem vallja be nekem, pedig én örülök a boldogságának és szeretném, hogy ezt tudja, de ha ő nem mondja el, én nem szeretném feszegetni ezt a témát. :(

Talán ott hibáztam, hogy túl sokat beszéltem neki fiú ügyeimről és fél, hogy nem fogadnám el? Most mit csináljak? :(

2015. szept. 1. 06:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit, ne feszegesd az ügyet. Egyszerűen csak hagyd hogy boldog legyen. Majd úgyis el fogja mondani neked ha akarja.

Tuti hogy attól fél, hogy nem fogadnád el. :)

26/F

2015. szept. 1. 06:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg fél.

Vagy csak rosszul méred fel a helyzetet,és nem is olyan egyértelmű.

Vagy nem szeretné elsietni a beharangozást.

Szerintem tedd azt,amit az első.

Ha mégis szeretnéd megtudni,akkor finoman hozd fel neki a melegeket,leszbikusokat valamiféle álsztoriba burkolva(pl.kiderült egy barátodról),és kanyarítsd ki belőle,hogy téged ez abszolút nem zavar.Célozgass ügyesen,és ha szeretné,ennek hatására majd elmondja.

2015. szept. 1. 07:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Mond meg,h tudod és el fogja mondani.
2015. szept. 1. 07:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy hagyom, hogy boldog legyen és nem akarom ezt felhozni neki állandóan, csak rosszul esik, hogy nem osztja meg velem. Ennyi az egész.
2015. szept. 1. 07:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan dolog amit nagyon nehéz megosztani, hiába vagy a lánya, akkor is. Ha komolyra fordul a kapcsolata, el fogja neked mondani szerintem. De biztos nagyon nehéz dolog bevallani a gyerekének, hogy a saját neméhez vonzódik.
2015. szept. 1. 07:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam. Köszi a válaszokat. :)
2015. szept. 1. 07:41
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen lennék a barátod
2015. szept. 1. 08:54
 8/14 A kérdező kommentje:
7. Köszi kihagyom...
2015. szept. 1. 08:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha meg szabad kérdezni, mik azok az egyértelmü jelek, amiből ezt gondolod?
2015. szept. 1. 09:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Az elég egyértelmű, hogy rengeteg időt van nálunk? Csomó közös programot szerveznek. Egy sima baráttal nem hinném, hogy strandra menne stb... Meg akkor engem is hívnának.
2015. szept. 1. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!