Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha alacsony a libidóm?
Figyelt kérdés
Ölelkezni, együtt aludni, csókolódzni bármikor, de a szexet csak max heti 1-2X kívánom.
ez mennyire szokatlan leszbikusok körében? Tartok tőle, hogy a barátnőm magára veszi...
2015. aug. 24. 20:07
1/9 anonim válasza:
bár az én barátnőm is tartott volna ettől
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. 32/N
3/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok! :) Nekm nem minden a szex ...
4/9 joco5582 válasza:
Laikus vagyok, de átfutott az agyamon, hogy a hormonjaid és vérképed rendben van? Mármint ha mindíg ennyi volt akkor ok, de ha az elmúlt években alakult így esetleg valami testi dolog is lehet.
5/9 anonim válasza:
szerinted a vérképnek mi köze a libidóhoz? Ó egek !....
6/9 anonim válasza:
Kilehet belőle mutatni,ha a hormonszint nem elég magas,és amiatt van csökkent libidója.
Ó,egek,te! :P
Amúgy nem ciki,csak nem szokványos.lehet,hogy szimplán alapból ilyen,de én is hormonális dologra gyanakszom.
Ha nekem lenne párom,én naponta-kétnaponta teljesen biztosan szeretném.
20/L/L
7/9 anonim válasza:
Hát ha már évek óta együtt vagytok nem szokatlan :)
21/L/L
8/9 anonim válasza:
En is igy vagyok sajnos...baratnom nehezen viseli, de meg szoktuk oldani :/
ki vagy bekulve onmagaddal? Nem lelki eredetu? Ha gondolod irj privit :)
18/L/L
9/9 anonim válasza:
Nem ciki, de mivel nekem nem kicsi a libidóm, nem jönnénk ki szex ügyben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!