Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nemtudok elelvezni?
Figyelt kérdés
Sokszor vol mar hogy nagyon benedvesedtem de egyszercsak rosszerzesem lett es mindig abbahagytam.. Sosem elveztem meg el pasim se volt nem is szeretnek tudom hogy meleg vagyok de meg fiatal vagyok hogy coming out-oljak...legalabbis meg nem szeretnek. Tudnatok segiteni mit csinaljak? Tanacsok? Am csikloizgatassal probaltam ujjazni nem nagyon szeretnek meg :)2015. aug. 18. 22:51
2/7 anonim válasza:
#1 előjönni a farbával, a külvilág tudtára adni
3/7 anonim válasza:
próbáld meg a zuhany vízsugarával izgatni a csiklód :) Hátha az segít! :)
5/7 anonim válasza:
Hmm, lehet attól még sokmindent a mai világban, csak kicsit akarni kell.
Most konkrétan mi érdekel, hogyan csajozz be vagy hogy hogyan élvezz el? A két dolognak egymáshoz sok köze nincs.
Mit jelent az, hogy nagyon fiatal vagy?
6/7 anonim válasza:
Nem szabad abbahagyni, az a titka! :P
7/7 anonim válasza:
hány éves vagy? Én 15 évesen kezdtem! Először nekem se ment, aztán rájöttem! Majd eljön a párod aki segít neked abba, hogy eljuss oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!