Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van ennek értelme? L-L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme? L-L

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem egyszerű történet, de vonzódom egy 41 éves nőhöz. És az a fura, hogy azt érzem ő is hozzám. Abszolút egyre jár az agyunk, hasonló a gondolkodásmódunk és mindemellett úgy kezelem/kezeljük egymást mintha barátnők lennénk. Lehet vele hülyülni, és a legtöbb esetben félreérthető üzeneteket váltunk. Nemsokára találkozom vele, de jó lenne valamilyen éjszakai programra elhívni. Biztos vagyok benne, hogy kiülne velem borozni a folyópartra vagy a városba, de -nem egyszerű történet lévén- családos. Anno mikor beszélgettem vele, azt mondta, bánja, hogy sok mindent kihagyott az életéből...Nem tudom, hogy természeténél fogva ilyen velem, vagy mindenkivel így viselkedik avagy tényleg csak engem kezel másként, velem beszélget félreérthetően vagy mindenkivel ilyen lehet? Nem tudom, mindenesetre mikor vele vagyok érzem, hogy valami van...Megpróbáljam ezt az éjszakai program felvetését?

25/L

2015. aug. 9. 22:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk rájuk. Kérdező! Azért majd írd meg, hogy alakult a dolog. :)
2015. aug. 10. 15:33
 22/28 A kérdező kommentje:
20-as! Köszi a választ! Igen, mindennel amit leirtál tisztában vagyok, és ugy gondolom, ha valaki elhagyja a családját egy bizonytalan kimenetelü kapcsolatért, ráadásul ekkora korkülönbséggel, az szinte lehetetlenség és ugy vélem ilyenre gondolnom teljesen szürreális lenne. Ráadásul nem is várnék el ilyet. Valoban más élethelyzetben vagyunk, máshol tartunk az életben. De talán pont ezért fokozodhat ez a kiváncsiság. Nyilvánvaloan nem az a célom, h komoly kapcsolatoz hozzak ki ebböl, inkább az, hogy fantasztikus pillanatokat tölthessünk együtt, és adjunk a másiknak vmi egészen csodálatos élményt.
2015. aug. 10. 15:50
 23/28 A kérdező kommentje:
Egyébként ahogy azt a kérdésnél is irtam, a korkülönbség abszolut nem érezhetö. Ugy hülyülünk és beszélünk egymássak mintha barátnök lennénk, ráadásul 30nál nem néz ki többnek. Olyan mint egy gyerek, sok szituácioban, szoval pont emiatt bátorkodom folytatni amit eékezdtem.
2015. aug. 10. 15:56
 24/28 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mikor elkezdtem olvasni, azt hittem, hogy én írtam. :) Persze, néhány adat nem stimmel, de az érzés, a hülyülés, az egy rúgóra járó agyak, mind ránk is jellemző. Csak mi egykorúak vagyunk és mindkettőnknek vannak gyermekei...Férj csak egy van már, de az sem az igazi...

Ki ne hagyd! Nem Te esküdtél hűséget... Szurkolok Nektek!

2015. aug. 10. 16:40
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Ha lesz fejlemény írok!
2015. aug. 10. 18:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Jajj de nevetek rajtatok. Ne féltsétek mar mas csaladi eletet ennyire :D Csak azt a kapcsolatot lehet tonkre tenni amiben valami nem stimmel. Ha nekem jo a kapcsolatom hiaba flortolget velem akarki nem fogom viszonozni, es ez nem fertozes h akaratomon kivul elkapjam.

Kerdezo mindenkepp ird le mi volt!!! :) Velem is volt mar hasonlo helyzet

2015. aug. 10. 22:12
 27/28 A kérdező kommentje:
Valahogy így! Igazat adok utolsó és köszi, hogy írtál! :)
2015. aug. 11. 19:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Megtudhatjuk, mi lett a vége? :)
2017. szept. 23. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!