Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van ennek értelme? L-L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme? L-L

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem egyszerű történet, de vonzódom egy 41 éves nőhöz. És az a fura, hogy azt érzem ő is hozzám. Abszolút egyre jár az agyunk, hasonló a gondolkodásmódunk és mindemellett úgy kezelem/kezeljük egymást mintha barátnők lennénk. Lehet vele hülyülni, és a legtöbb esetben félreérthető üzeneteket váltunk. Nemsokára találkozom vele, de jó lenne valamilyen éjszakai programra elhívni. Biztos vagyok benne, hogy kiülne velem borozni a folyópartra vagy a városba, de -nem egyszerű történet lévén- családos. Anno mikor beszélgettem vele, azt mondta, bánja, hogy sok mindent kihagyott az életéből...Nem tudom, hogy természeténél fogva ilyen velem, vagy mindenkivel így viselkedik avagy tényleg csak engem kezel másként, velem beszélget félreérthetően vagy mindenkivel ilyen lehet? Nem tudom, mindenesetre mikor vele vagyok érzem, hogy valami van...Megpróbáljam ezt az éjszakai program felvetését?

25/L

2015. aug. 9. 22:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez csak akarás kérdése, el kell fejben dönteni. Merem állítani, hogy elég sok nő érezheti, hoyg hiányzik az életéből egy kaland egy másik nővel, hisz nagyon sok heteró ember nem 100%-osan az és simán rávinné a kíváncsiság. Én mindettől függetlenül állítom, hogy olyannal kezdj, aki nem foglalt, persze kinek mi fér bele ugye, ez már egyéni dolog.
2015. aug. 9. 22:47
 12/28 anonim ***** válasza:
Hát mondd el neki,hogy te a nőket szereted.Sokat megtudsz majd abból ahogyan erre reagálni fog.
2015. aug. 9. 22:49
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11-es! Hát igen, de egy ilyen szituációban ezt addig nem tudom meg, amíg nem beszélek vele ilyenről. Vagy akár a házasságáról...puhatolozhatnék ott is először, csúnya szóval élve. Tudom, nem hangzik szépen, de meglepő lehet, mivel nagyon bírom, valójában is kíváncsi vagyok, boldog-e...
2015. aug. 9. 22:49
 14/28 cselez ***** válasza:
Hát szerintem ne ess neki rögtön ezzel, hogy te a nőket szereted stb. mert ha ő is vonzalmat érez de még nem volt ilyen kalandja meg fog ijedni. Szerintem menjetek el bulizni, vagy éjszakai programra és próbáld egyre szorosabbá fonni a kettőtök kapcsolatát, hogyha ebben ő is partner lesz, tudni fogod, ha már szabad a pálya. A többivel én nem törődnék, a szabad akarat számít, ha a párját szereti úgyis behúzza a féket.
2015. aug. 9. 23:34
 15/28 A kérdező kommentje:
14-es! Köszönöm szépen a válaszod! :) Én is hasonloan gondolkodom, semmiképpen nem akarnám lerohanni. Egy éjszakai, hosszabb beszélgetés sokat tudna lenditeni a kapcsolaton. És amilyen nyitott, szerintem könnyedén tudnánk kezelni olyan témákat mint mondjuk a házassága vagy egyáltalán a szex kérdését. Ezt azért merem állitani, mert anno mikor beszélgettünk, sokszor elöhozta a szex témát...már nem emlékszem milyen utalásokat tett, de az megmaradt, h jopárszor érintette a témát valamilyen formában, megjegyzésben.
2015. aug. 9. 23:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Gyerekei is vannak?
2015. aug. 10. 09:55
 17/28 A kérdező kommentje:
Igen, 2.
2015. aug. 10. 11:34
 18/28 anonim ***** válasza:
És kicsik, vagy már nagyobbak?
2015. aug. 10. 13:59
 19/28 A kérdező kommentje:
12, 14 körül azt hiszem...
2015. aug. 10. 14:03
 20/28 anonim ***** válasza:

A félredugás az ő sara. Ő ment bele a házasságba, te nem esküdtél senkivel semmire. Te szingli vagy.

Az más kérdés, hogy te egy ilyen embert tudnál őszintén komolyan venni, bízni benne.

Amitől viszont én óvnálak, az ez a fura felállás. Egyrészt jóval idősebb mint te. Tök más életmód, nem hiszem hogy két tini gyerek mellett ez a nő téged komolyan venne. Most komolyan, túl nagy az a korkülönbség.

Ez nem igazán teszi hosszú életűvé ezt a dolgot.

De ahogy nézem, ez a nő nem fogja otthagyni a családját érted. Dugiba leszel szerető, letagadva, bujtatva.

Kell-e ez neked?

Meg aztán még az se biztos, hogy ő tényleg azt akarja tőled amit te tőle.

Én hagynám a fenébe.

25/L

2015. aug. 10. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!