Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van ennek értelme? L-L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek értelme? L-L

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem egyszerű történet, de vonzódom egy 41 éves nőhöz. És az a fura, hogy azt érzem ő is hozzám. Abszolút egyre jár az agyunk, hasonló a gondolkodásmódunk és mindemellett úgy kezelem/kezeljük egymást mintha barátnők lennénk. Lehet vele hülyülni, és a legtöbb esetben félreérthető üzeneteket váltunk. Nemsokára találkozom vele, de jó lenne valamilyen éjszakai programra elhívni. Biztos vagyok benne, hogy kiülne velem borozni a folyópartra vagy a városba, de -nem egyszerű történet lévén- családos. Anno mikor beszélgettem vele, azt mondta, bánja, hogy sok mindent kihagyott az életéből...Nem tudom, hogy természeténél fogva ilyen velem, vagy mindenkivel így viselkedik avagy tényleg csak engem kezel másként, velem beszélget félreérthetően vagy mindenkivel ilyen lehet? Nem tudom, mindenesetre mikor vele vagyok érzem, hogy valami van...Megpróbáljam ezt az éjszakai program felvetését?

25/L

2015. aug. 9. 22:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, próbáld meg és sok sikert hozzá. :)
2015. aug. 9. 22:28
 2/28 anonim ***** válasza:
Hívd el, abból baj nem lehet. Bár azt tudd, hogy más családjában kavarni a szart szemét, utolsó dolog.
2015. aug. 9. 22:29
 3/28 A kérdező kommentje:
Tudom, de szerintem minden 2 emberen múlik. Ha történne bármi is, abban ő is ugyanúgy benne van. De tudom, és nyilván nem erőszakoskodom vagy bármi. Ha lesz valami azt ketten akarjuk, máshogy semmiképp!
2015. aug. 9. 22:30
 4/28 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi rossz. Egyébként is két emberen múlik. Nem kéne téged bűnösnek beállítani ahogy a 2. válaszoló tette. :/
2015. aug. 9. 22:36
 5/28 anonim ***** válasza:

Essél még nekem hülyegyerek. Pont azt írtam,. hoyg hívja el, mert abban semmi nincs, de ettől függetlenül megvan a véleményem arról, hogy milyen dolog családos emberre ráhajtani.

Tök jó azzal takarózni, hogy két emberen múlik nyilván, de az a kutyában fel nem merül, hoyg az egyiknek lehet több esze a másiknál.

Vagy a nő legfeljebb ném ikalandot akar, amiről nem tudnak otthon, az nem fáj alapon.

2015. aug. 9. 22:37
 6/28 anonim ***** válasza:
Te ismered a nőt hülyegyerek? Ismered az életüket? Ha valaki bánja, hogy kimaradtak dolgok az életéből ott már nem hinném, hogy makulátlan a házas élet...
2015. aug. 9. 22:41
 7/28 anonim ***** válasza:
A nő tudja rólad,hogy leszbikus vagy?Beszéltetek már erről?
2015. aug. 9. 22:42
 8/28 A kérdező kommentje:
Jajj ne veszekedjetek kérlek! :) Nagyon örülök, hogy elmondjátok a véleményeteket, de ezért nem kell senkit sem hülyegyerekezni. Én mindkét féllel egyetértek, és ahogy az utolsó is mondta, ha valaki ezt állítja, lehet, hogy tényleg hiányzik neki valami. Az, hogy valamelyikünknek több esze lehetne..hát, figyelj, lehet, hogy neki az lesz. Elvégre még semmi sem történt. Viszont ha érzelmekről van szó, ember legyen a talpán...
2015. aug. 9. 22:45
 9/28 anonim ***** válasza:
kedves 58%-oska, ez GERINC kérdése. Te nagyon jól gyártod a kifogásokat, hogy miért is ne lehetne megtenni, jaj lehet rossz a házasság. HÁZASSÁG, felfogod? Nem valami kis tini kapcsolat, még ha szar is, HÁZASSÁG. Gerinces ember olyanra nem hajt, aki foglalt. Ha azért lenézel valakit, mert ilyen elvei vannak, sajnállak.
2015. aug. 9. 22:45
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem tudja, hogy vonzanak a nők...viszont, sokszor mélyen egymásra nézünk és már én esek zavarba, én nézek el előbb. Az ilyesmit általában azért megérzem, főleg ha volt már tapasztalata az embernek nővel. A nézés sokmindent elárul, de hát még ez sem készpénz.
2015. aug. 9. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!