Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek a leszbikuss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a leszbikusság felvállalásáról?

Figyelt kérdés
Szerintetek elfogatodd ez már v még mindig kell, hogy legyen félelem az emberben, hogy vállalja a családja, barátai, kollégái és úgy az egész világ előtt?
2015. júl. 31. 20:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom velük. Amúgy is, kit érdekel, hogy mit gondol más.
2015. júl. 31. 20:18
 2/17 anonim ***** válasza:

Engem azért érdekelne, minek kell ezt mások orrára kötni?

Nem egyszerűbb csak élni az életed, és majd rájönnek, ha érdekli őket?

Mondjuk ha csókolózol az utcán, és mád is látja, talán le esik nekik. De önmagában az, hogy ki kivel, senkire se tartozik...

2015. júl. 31. 20:24
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem pont arra gondoltam, hogy kiírom a homlokomra csak pl ha megkérdezik és ha felvállalom olyan formában, hogy a párommal NEM megzabáljuk egymást az utcán de nem is megyünk egmyás mellett ugy mint két idegen. Valóban nem tartozik senkire csak maga a tény, hogy na ő leszbikus szerintetek még mindig nagy "riadalmat" kelt?
2015. júl. 31. 20:27
 4/17 anonim ***** válasza:
13%

szerencsére a homoszexualitást még nem igazán akarják elfogadni az emberek.

Ezért én ugy godolo mhogy maig ezt az ember négy fal közt tartja, addig azt csinál amit akar azzal akivel akar... De továbbra is azt modom, hogy az ember, ezt a torzulását ne vigye ki emberek közés, mert nem jo ha a gyerek ezt látja példaként... Legyünk tekintettel másokra is. Egy normális heteró ember sem fogja lenyomni a nyelvét a nöje torkán a nyilt utcán... persze vannak kivételek... ők a bunkók...

2015. júl. 31. 20:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Persze Én is a négy fal közé helyezném a hangsúlyt, de ez a gyerek téma is olyan, hogy pl nem mondasz előtte csúnya szót, hogy ne tanulja de előbb utóbb ugy is szembesül vele ugyan úgy ahogy a homoszexualitással is, attól, h nem látja a dolog még létezik és attól, h lát egy párt nem lesz meleg mert ezt nem ez váltja ki! Attól , h látok heteró párt csókolozni nem leszek heteró mert én bizony a lányokat szeretem, szexelhet előttem bárki akkor is ez van és lesz
2015. júl. 31. 20:29
 6/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint. Azt észrevehetően megkülönböztetik, hogy férfi, vagy női homoszexualitásról van-e szó. A nők elfogadóbbak többségében mindenkivel. De a férfiak a férfi homo irányultságát agresszívan kezelik, a nőét pedig izgató, szexuális dologként.Persze nem mindenki, csak a hülyébbje.

De a többség hülye, így ha férfi lennél, akkor sokkal nehezebb dolgod lenne.

Viszont azt se képzeld, hogy a férfiak ugyanabban a helyzetben vannak, mint régebben, amikor nem biztos, hogy meg tudtak öregedni... Ismerek ilyen srácot, kérdeztem erről, azt mondja vannak beszólogatók, de egyre kevesebben.

2015. júl. 31. 20:34
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Jó de most megint csak azt a példát tudom felhozni, amit egy ismerösöm mondott, amikor a gyerek sétál a szüleivel, és lát két pasit csokolozni egymással és megkérdezi a szüleit hogy ez normális-e... és a szülök összeszoritják a fogukat mert ugyebár "ne dobáld a b**it" (Kiss Ádám best of) és a gyerek mit lát: hogy a szülök tehetetlenségükben elfogadják és a gyerekben ez ugy marad meg, hogy ez a normális...

Fogjuk fel hogy EZ nem normális, mint ahogy sosem volt normális. Ha a történelem folyamán ez bármikor etalon lett volna akkor már kihalt volna a föld.

Ne miattad szembesüljön a gyerek azzal hogy léteznek beteg emberek a földön... és ha minden homoszexuális igy állna hozzá hogy "ne ömiatta szembesüljön a gyerek..." akkor a gyerek sehonnan nem látná a rosz példát.

Lehet mondani hogy demagog vagyok de az én gyerekeimet egy b**i mentes világban akarom felnevelni, hogy amikor tizenéves korában találkozik bár homárral akkor saját aggyal is fel tudja fogni hogy az nem normális.

2015. júl. 31. 20:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy nagyon jó lány ismerősöm leszbikus és eeddig mindenki elfogadt még a családja is, mondjuk le se tudná tagadni.
2015. júl. 31. 20:35
 9/17 anonim ***** válasza:
Magyarországon őszintén szólva még mindig nem annyira elfogadott sajnos, de úgy gondolom, hogy pár éven belül sokat fog változni a helyzet pozitív irányba. Nekem a nővérem egyébként leszbikus, én elfogadtam, de anyáéknak nem meri elmondani, mert eléggé konzervatívak. :/ 21/F-23/L
2015. júl. 31. 20:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Azt azért az egyik válaszolónak mondanám, hogy a homoszexualitás is természetes dolog, ezért annyira ne legyen negatív. Ahol túlszaporodás van, mint nálunk, egyre magasabb a homo egyedek száma, hogy ezzel is gátlódjon a további szaporulat. RÁadásnak ott a betegségek. Arról a természet már nem tehet, hogy mi ellenszegültünk neki, és védekezünk a mechanizmusa ellen.
2015. júl. 31. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!