Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a leszbikusság biztos jelei?
Figyelt kérdés
A fenti lenne az egyik kérdés. A másik az, hogy van-e köztetek leszbikus vagy biszexuális? Ha igen, akkor hogy jöttetek rá? És milyen korban?
írjatok kérlek kort is, köszi.
2014. aug. 2. 21:26
1/14 anonim válasza:
A biszex ember elismeri magában a lehetőségét annak, hogy romantikusan vagy szexuálisan vonzódjon különböző nemű emberekhez, de nem feltétlenül azonos időben, nem feltétlenül azonos módon, és nem feltétlenül azonos mértékben.
2/14 anonim válasza:
Míg a leszbikusságnál a fiúkhoz való vonzódás ki van csukva.
3/14 anonim válasza:
A leszbikusság biztos jele az, ha egy lány/nő egyáltalán nem érez szexuális vonzalmat férfiak, csak nők iránt. Ettől még lefeküdhet férfiakkal, azt viszont nem tudom, hogy élvezné-e. Én a magam részéről biszexuális vagyok, bár a férfiak valamivel jobban érdekelnek. Nem mondhatnám, hogy valamikor rájöttem volna erre. Ahogy tinédzerkorban elkezdtem érdklődni a fiúk iránt, úgy alakult ki ez is, bár talán nem egy időben, de az is lehet, hogy egyszerűen csak később fogalmazódott meg bennem. De nem volt semmi nagy rádöbbenés, egyszerűen ez csak így volt, érdekeltek a lányok is. 23L
4/14 anonim válasza:
Mondjuk hogy azonos neművel smárol?
Ezért szoktam kiakadni azon, amikor egy srác azt mondja nekem, hogy a csaja szokott a legjobb barátnőjével csókolózni, de neki ez nem megcsalás.
Az ilyen szintű logika hiánnyal meg lehetne engem ölni...
5/14 anonim válasza:
Attól hogy lánnyal smárol, még nyugodtan lehet biszexuális is, vagy egy nagyon hülye heteró. Azt pedig csak ők dönthetik el, hogy mi fér bele a kapcsolatukba, és ez itt most nem is volt kérdés.
6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak.
2014. aug. 2. 22:13
7/14 A kérdező kommentje:
És a társadalom, barátok, szülők tudják rólatok ezt?
2014. aug. 2. 23:52
8/14 anonim válasza:
3-as vagyok. Én nem kifejezetten csináltam titkot a dologból, bár soha nem is vertem nagy dobra. A barátaim nagy része tudja, mivel előfordult már, hogy lányokkal csókolóztam buliban (barátnővel, nem ismeretlennel), de mivel hosszabb kapcsolatom sosem volt lánnyal, ezért nem éreztem szükségét, hogy a szüleimnek bejelentsem. Ennek ellenére gyanítom, hogy anyámat nem igazán lepné meg a dolog (az anyák már csak ilyenek). Ami a legfontosabb, hogy a párom tudja, hogy a lányok is tetszenek, és nem zavarja, ha időnként kapcsolatba kerülök eggyel-eggyel (ami egyébként nem jellemző, csak a korábban említett helyzetben). Persze ha leszbikus lennék az nehezebb helyzet lenne, ahhoz, hogy normális kapcsolatom lehessen, nyilván be kéne avatnom a szüleimet.
9/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2014. aug. 4. 04:05
10/14 anonim válasza:
Lányokhoz vonzódsz, lányra gerjedsz be, lányt tudsz elképzelni partnernek szexuálisan és szerelemben is, és mindezeket fiúkkal kapcsolatban nem érzed.
És mindeközben te magad nőnemű vagy.
Ez a leszbikusság biztos jele.
Mindig is tisztában voltam vele, már az óvodában is.
30+ leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!