Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a leszbikusság jelei?
Észrevettem magamon pár dolgot.
Az első a legujjabb; mostanában nagyon összejöttek a dolgok, már túl vagyok rajta, ezért sokszor ül rám az elkeseredettség, frusztráltság ami történt és a következményei miatt és mostanában egyre többször tör rám ilyenkor az az érzés - megnyugtatna, ha egy lánnyal csókolózhatnék. Megijeszt, mert eddig csak a fiúk érdekeltek, ez nem vitás.
Emellett szeretem, ha a lányok megölelnek és valami miatt erősen kötődök a 30-35-ön felüli korosztályhoz. Nem szerelmileg csak haverilag mindig az ő társaságukat keresem.
Olyan mély kapcsolatot bírok kialakítani lányokkal, hogy miattuk (mert eltűntek az életemből), négyszer voltam depressziós.
Nagyon nyitott vagyok és indiszkrét dolgokról beszélek.
Utálok szépítkezni és megszenvedni a szépségért.
Emellett izgat, ha bizonyos lányoknak, fiúknak, gyerekeknek pisilniük kell.
A csókot eddig fiúkkal próbáltam, de nem amiatt hogy férfiak, hanem úgy, undorító volt és idegesítő volt egy idő után, hogy állandóan fogdosnak, az aurámban vannak, utálom a nyelves csókot mindig öklendezek tőle...
Imádom a férfiak illatát, de hosszú távon ideges vagyok tőlük, bosszantanak, nem tudok velük sokáig lenni, nem tudom hogy megyek férjhez. De mindig a férfit leresem és nem nőt.
Ezek ennek a jelei? Nem meséltem erről senkinek, nagyon szégyellem.
24 vagyok. Az anyakomplexus szerintem is megvan.
Ami fura; nem akarok férjet, de gyereket igen.
Nagyon sok férfi adott nyelves csókot, ciki volt, mert mindig öklendezni kezdtem és a pasi nagyban èlvezkedett én meg öklendeztem.
Csak nemrég kezdtem érezni a jelek többjét. Mi válthatta ezt ki? Nekem a heteroszexualítás a természetes és most a gondjaim után és a sok fusztráltság és levertség miatt ez is kijött. Lehet az ember az élettben történt dolgok miatt vált vonzódást tudat alatt?
ezt a pisis dolgot nem nagyon értem, kifejtenéd?!
kérdés a következő; volt/van lány aki iránt nálad működik 'kémia? szexelnél lányokkal? szexelnél egy lánnyal, aki nagyon tetszik neked? vagy esetleg szexelnél fiúval? esetleg mind a két nemmel el tudod képzelni a szexet, ölelkezést stb.-t?
talán ha ezekre választ adsz magadnak, nagyjából képbe leszel.
nagyon sokaknak van nemi identitás zavaruk, olyanoknak is akikről soha nem gondolnád. nem vagy egyedül, ne félj ismerkedni
Előző válaszoló; na most mondok egy furát.
Rettegek, ha a szexre gondolok. Olyankor a fiúk vadálattá változnak, nagyon durva arcuk van, olyan mintha egy tébolyult fetrengene rajtam. Plusz nem tudok elélvezni. Próbálom elengedni magam, de nem megy. Nem a gondolkodás miatt; kiürítem a fejem, de semmit se érzek, semmilyen gyönyört attól, ami épp történik velem.
Lányokkal még nem képzeltem milyen lehet, de az a gond, hogy 24 évig az volt bennem; csak a fiúkkal szabad szerelmi viszonyt létesíteni és lányokkal nem való. Így tuti bűnösnek érezném magam és lelkiismeretfurdalást éreznék.
De a velemegy korú lányok, ha szóba jönne a dolog. Nem fiatalabbak, mert valamilyrn fura oknál fogba a 18-19 évesektől falra mászok és nem idősebbek, mert a 30-35 év felettiekkel beszélgetni szeretek, együtt lógni, segíteni mekik és segítséget kérni és jól érzem magam velük, de semmi több.
Nem tudom, ezeket a bepisil a másik és letaperolom, pisiszex, nem érdekel. Az se olykor, ha bepisil. De azt izgalmasnak találom (nem felizgat szexuálisan csak simán izgalmas) ha az emberek majd bepisilnek és tartogatják (nem a pózoktól amikben állnak, hanem mert feszíti a hólyagjukat a sok pisi). Úgy hallottam ez inkább egy leszbikus tulajdonsága.
Én leszbi vagyok, még életemben nem hallottam erről. Mármint arról, hogy bárkit is izgatna az, hogy valakinek pisilnie kell :D
Amúgy szerintem ne stresszelj ezen ennyit hanem ismerkedj akivel jól esik és ne tegyél olyat ami nem esik jól. És kész. Nem kell túlbonyolítani.
21/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!