Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi kérdés: igaz, hogy a leszbikusság még gyerekkorban alakul ki?
Kérdező mikor megszületsz már benned van az a gén hogy
Te leszbikus vagy és nem tehetsz ellene semmit,ja és van aki egyböl le is vágja rólad hogy az vagy!De szerintem inkább légy leszbikus,mint gyilkos,perverz aberrált...
Mindig is tudtam hogy érdekeltek a lányok, kamasz koromban (15) meg kiderült, hogy csak a lányok.
Amit fiúval csak szerettem volna, hogy menjen, mert tudtam, hogy akik járnak ezt csinálják (kézfogás, csók, összebújás stb.) az nagyon nem akaródzott, az lánnyal természetesen jött.
21/L
legeloszor kb 15 evesen tetszett meg egy csaj de nagyjabol 16 eves koromra lettem biztos abban hogy a lanyokhoz vonzodok.
meglattam es megtetszett,nem tudom maskepp elmagyarazni,a semmibol jott,egyik pillanatban meg eszembe sem jutott semmi ilyen, a masik pillanatban mar bele voltam zugva a csajba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!