Epilepszia kialakulhat 23-26 éves korban? Úgy tudom gyerekkorban alakul ki, felnőtteknél pedig csak pl. stoke vagy más károsodás után. Jól tudom?
nem akkor alakul ki,hanem akkor kapod az első nagyrohamot.
Igen lehet.
szia!
az én családomban is mindenki teljesen egészséges. Nálam kb. 6 éve kezdődött el. Hála az Égnek, már 2 éve semmi sincs (le is kopogom). Fogalmam sincs, miért kezdődött el. Kicsit stresszesebb, idegesebb voltam, de mindenkivel előfordul ez és mégis pont én...
A dokim szerint a sok olvasás, a tanulás sokat javít a helyzeten, mert koncentrálunk és működik az agy :)
Egyébként igen, járhatsz sokkal rosszabbul is, ha tényleg ez a bajod. Pl. el is ájulhatsz :( sőt, bárhol, bármikor. Ha olyan helyen vagy, bevered a fejed, eltöröd valamid, stb.
Rajtam is voltak kék-zöld foltok és néha csak néztem, hogy mi lehet ez. Aztán esett le, hogy roham volt.
És még valami: igaz, hogy már nincsenek rohamaim (ismét lekopogom), de nagyon-nagyon feledékeny vagyok és ez nagyon zavaró :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!