Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valaki nyugtasson meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyugtasson meg, hogy nem csak ilyen leszbikusok vannak?

Figyelt kérdés

Ahány leszbikust ismerek, mind anime, manga meg az ilyen japán, koreai, kínai szar fuggok. Csak abba az elb*szott világba élnek. Elrajzolgatnak meg mittudomen, de társasági élet az nulla. Sport semmi, nem érdekli őket a divat sem, teljesen el vannak igenytelenedve...

Komolyan ilyen az összes lány? Miert?

Egy leszbikus lány

2015. júl. 20. 15:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ezúton közlöm veled,hogy mivel én is nagyon szeretem Japánt,az animéket/mangákat és rajzolgatni is szoktam ez eléggé fájt. Szerintem senkinek niccs joga becsmérelni a másikat,viszont abszolút nem volt igazad a többi dologban,ellen példa saját magam vagyok.

1. Társasági élet: Sok emberrel társalgok,akár a neten,akár a 3D-s világban. Nem sok barátom van az tény,de ha mi összejövünk ott kő kövön nem marad. Sokat viccelődünk,elvagyunk. Általában a zene és az animék a mi fő témánk,de ugyanúgy beszélgetünk mindenről és én szívesen ismerkedem idegenekkel is. Történetesen így sikerült egy nagyon jó baráti körre szert tennem a buszon is.

2. Sport: Nincs nagyon szükségem semmilyen sportra,de mert rendvédelmis suliba járok,és ott alap az emelt szintű tesi és az önvédelem/harcművészetek,de ettől függetlenül a legjobb barátnőmmel rendszeresen eljárunk futni szombatonként a partra. És képzeld,animékről is sokat beszélünk!

3. Divat: Bár nem vagyok egy nagy divat fan,mindig nőiesen öltözködöm mert a társadalom ezt kívánja tőlem és azért szeretek adni magamra. Igaz,nem vagyok nagy pink mániás,de azért a szép és visszafogott árnyalatokat szeretem.

4. Igénytelenség: Ha arra gondoltál,hogy nem tisztálkodnak vagy nincs társasági igényük akkor nálam eltörött a mécsesed,mert (sajnos ) még kicsit tisztaság mániás is vagyok,ráadásul ha nem lennének mellettem a haverok akkor bediliznék! Tény,hogy sminkelni nem nagyon szoktam,vagy csak visszafogottan,de mindig ápolt a hajam,a körmöm és a fogmosás alap szükségletem (mint a levegő9 mert nem bírom a szájszagot (se magamon se máson)!!!!!

Mindezek ellenére képzeld,nagy anime/manga/Japán fan vagyok,vagy ismertebb nevemen otaku (vagy otacool). Remélem ez után nem fogsz általánosítani,mert a durva szövegezés miatt nekem is van rólad egyfajta véleményem! Csak hát van bennem annyi illem és empátia,hogy most nem kezdem el sorolni,hogy mi bajom van veled. További szép napot!

(Egy otaku és egyben leszbikus nő

2015. aug. 9. 11:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a meleg részen férfiaknál itt sem szabad általánosítani :) Nálunk se csak nőies passzívok vannak, akik nőként viselkednek és élik mindennapjaikat :) Én is anime fan vagyok meleg létemre és nem vagyok az a emo-s alkat, se a nőies, viszont vannak nagyon jó animék, rendezvények(animecon) ami nagyon jó élmény, igazi társasági történet :) Viszont tudok mutatni olyan lányt aki animefan és olyan ruhákat var magának egy-egy rendezvényre hogy még én is berángatnám a következő borokba :D de sajnos én meleg vagyok ő meg nő és hetero :D
2015. aug. 10. 00:37
 23/23 anonim ***** válasza:
én focizok is és a divat is érdekel :D
2016. febr. 29. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!