Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nyugtasson meg, hogy nem csak ilyen leszbikusok vannak?
Ahány leszbikust ismerek, mind anime, manga meg az ilyen japán, koreai, kínai szar fuggok. Csak abba az elb*szott világba élnek. Elrajzolgatnak meg mittudomen, de társasági élet az nulla. Sport semmi, nem érdekli őket a divat sem, teljesen el vannak igenytelenedve...
Komolyan ilyen az összes lány? Miert?
Egy leszbikus lány
Engem egyáltalán nem érdekel az anime meg manga, sportolok (tenisz), de a divat engem sem nagyon érdekel de nem vagyok igénytelen
17/L/L
Én mondjuk nörd vagyok, simán megnézek fél évad animét vagy star treket de nem csak ennyiből áll a világ.
Ettől még szeretek sminkelni, öltözködni, érdekel az irodalom, a kultúra, a filmek, a filozófia.
Talán életkori sajátosság, olyan 15-17 éves korig nagyon sokan átmennek ezen a korszakon.
Én sem és a barátnőm sem vagyunk ilyenek...de szerintem semmi baj az ilyen lányokkal, nem vagyunk egyformák :)
Inkább legyen valaki mangafan mint egy állandóan bulizó divatpicsä :D Nem mindegy, hogy mangát vagy Így jártam anyátokkalt/Jóbarátokat/Mentalistát/Dr. House-t néz? :DD
21/L/L
Bözsi néni tyúkja! XDDDDDD ezen sírok! :DDD
Na,a kérdésre válaszolva:
Ne légy ennyire válogatós,te lány!Hidd el nekem,egyszer talán még egy olyan csajjal hoz össze a balsors,aki imádni fogja a mangákat....te meg őt! :P
Amúgy meg nem mind ilyen,mert nem karácsonyi sütiformákból kiszaggatva készülünk,hogy csak karifa legyen,meg csillag.Én pl szeretek sportolni,de nagy ívben kerülöm a divatot,mert nem úgy öltözöm,ahogy most kell,hanem ahogy kényelemben vagyok! :) Ne kenődj el nagyon,van párod a világon,csak ne hajtsd el,mert nem néz fashion show-t veled! :P
Csók! :P
20/L/L
Leszbikus vagyok,rendszeresen sportolok gyerek korom óta (foci) nem vagyok igénytelen,s nem nagyon érdekel a divat
Mert úgy öltözködök ahogy jól érzem magam (sportosabban) és legalább nem tucat vagyok :D 'úgy lógók ki a sorból,hogy be sem állok'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!