Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valaki nyugtasson meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki nyugtasson meg, hogy nem csak ilyen leszbikusok vannak?

Figyelt kérdés

Ahány leszbikust ismerek, mind anime, manga meg az ilyen japán, koreai, kínai szar fuggok. Csak abba az elb*szott világba élnek. Elrajzolgatnak meg mittudomen, de társasági élet az nulla. Sport semmi, nem érdekli őket a divat sem, teljesen el vannak igenytelenedve...

Komolyan ilyen az összes lány? Miert?

Egy leszbikus lány

2015. júl. 20. 15:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem érdekel az anime meg manga, sportolok (tenisz), de a divat engem sem nagyon érdekel de nem vagyok igénytelen

17/L/L

2015. júl. 20. 19:30
 12/23 anonim ***** válasza:
Itt vagyok. 15/L/L
2015. júl. 20. 22:15
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nörd vagyok, simán megnézek fél évad animét vagy star treket de nem csak ennyiből áll a világ.

Ettől még szeretek sminkelni, öltözködni, érdekel az irodalom, a kultúra, a filmek, a filozófia.

Talán életkori sajátosság, olyan 15-17 éves korig nagyon sokan átmennek ezen a korszakon.

2015. júl. 20. 22:52
 14/23 anonim válasza:
100%
Élettanban képtelen Bözsi néni tyúkja!! ;) Nézz tükörbe és gondolkodj el az eddigi életeden..
2015. júl. 21. 00:47
 15/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt kinek írtad?
2015. júl. 21. 10:22
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

Én sem és a barátnőm sem vagyunk ilyenek...de szerintem semmi baj az ilyen lányokkal, nem vagyunk egyformák :)

Inkább legyen valaki mangafan mint egy állandóan bulizó divatpicsä :D Nem mindegy, hogy mangát vagy Így jártam anyátokkalt/Jóbarátokat/Mentalistát/Dr. House-t néz? :DD

21/L/L

2015. júl. 22. 09:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Bözsi néni tyúkja! XDDDDDD ezen sírok! :DDD

Na,a kérdésre válaszolva:

Ne légy ennyire válogatós,te lány!Hidd el nekem,egyszer talán még egy olyan csajjal hoz össze a balsors,aki imádni fogja a mangákat....te meg őt! :P

Amúgy meg nem mind ilyen,mert nem karácsonyi sütiformákból kiszaggatva készülünk,hogy csak karifa legyen,meg csillag.Én pl szeretek sportolni,de nagy ívben kerülöm a divatot,mert nem úgy öltözöm,ahogy most kell,hanem ahogy kényelemben vagyok! :) Ne kenődj el nagyon,van párod a világon,csak ne hajtsd el,mert nem néz fashion show-t veled! :P

Csók! :P

20/L/L

2015. júl. 22. 18:55
 18/23 anonim ***** válasza:
en szeretem a mangakat, az animeket regen eleg sokat neztem es szerettem a japan zenet is :D neha meg most is meghallgatom de mar masabb a zenei izlesem. erdekel a sport, a baratnom szeret sportolni, szerintem nincs semmi baj vele ha valaki szereti az ilyesmit :D inkabb ilyen legyen, van ettol sokkal rosszabb is :)
2015. júl. 22. 22:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikus vagyok,rendszeresen sportolok gyerek korom óta (foci) nem vagyok igénytelen,s nem nagyon érdekel a divat

Mert úgy öltözködök ahogy jól érzem magam (sportosabban) és legalább nem tucat vagyok :D 'úgy lógók ki a sorból,hogy be sem állok'

2015. júl. 23. 00:00
 20/23 Kiittiinaa válasza:
Jaj én is utálom ezeket. Én iszok néha, szinte mindennap kimt vagyok a barátaimmal, körmöshöz járok, vásárolok, sportolok stb. 14/Bi
2015. aug. 9. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!