Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kapcsolatban kell h az egyik fél legyen úgy mond a "fiu"? Egyik lánynak dominálnia kell a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha van egy fiusabb lány meg egy lányosabb lány akk törvényszerű h a fius dominál? Hogy a fius lány lesz a kapcsolatban a "fiu"?Vagy kell valakinek? Mert én például nem vagyok igazán sem fius sem lányos nagyon de ink a lányos fele húzok, én nem szeretnék "dominálni" de ha nagyon muszáj akk inkább az mint h más domináljon mert én egyszerűen nem viselem el. Nem lehet egyszerűen csak simán h nem dominál egyik sem? Nekem az lenne a tökéletes van egyáltalán ilyen? 18/L2015. jún. 12. 11:17
11/12 anonim válasza:
A leszbikus kategórián belül nem meglepő egy leszbikus kérdés szerintem....:DD
12/12 anonim válasza:
Nem torvenyszeru hogy kll lennie ilyeneknek
A párom fiusabb,en lanyosabb,viszont en vagyok a dominansabb fel
nem azert mert le kell osztani a szerepeket hogy ki a dominansabb es ki nem, termeszetembol adodoan lettem en de ez nem megbeszelve lett,igy alakult ki
nem minden kapcsolatban vannak fiusabb es lanyosabb felek,legalabbis kinezetre
vannak olyan katcsolatok amiket ket butch,es olyan kapcsolatok is amiket ket femme alkot,abban meg hogy dotsd el hogy melyik a fiusabb vagy a lanyosabb? :D
16/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!