Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos kapcsolatban az orális szex elvárás?
Nem tudtam, hogy fogalmazzam meg ezt a kérdést, mindenhogy kínos, de azt szeretném tudni, hogy egy párkapcsolatban minden férfi elvárja.e az orális szexet? Rendszeresen?
A kortársaim (20L) szerint ez alap. Valóban így vagy? Főként idősebb nők válaszait várnám.
Szerintem igen. Én is elvárom :-) Mi ebben a baj?
N 38
nálunk elvárás mindkét fél részéről
24L 42F
Nem elvaras. De igazabol jo dolog :) hisz neked is jo h kenyezteted parod es latod h elvezi es vlmikor biztosan o is kenyeztet teged.
En szeretem oralisan kenyeztetni
Nem elvárás, de számomra a szexualitás alapvető része. El sem tudnék nélküle képzelni egy együttlétet, egyik oldalról sem.
42/N
Szerintem valamilyen szinten elvárás, bar szamomra ez termeszetes dolog, szoval nem tekintem elvárásnak a pasi részéről. Én ugyanugy szeretem es igénylem, mint a pasik nagy része. De ha te nem szeretnéd, mondd el, légy őszinte. Ne csinálj semmi olyant, ami nem szívből jön.
20/L
Nem elvárás, de nekem ez természetes, hogy én is adok és viszont kapok, igaz eddig mindig is így volt és a párommal sincs másként. Nálunk oda-vissza működik szeretünk a másiknak is örömet okozni és nem tennénk, ha nem élveznénk.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!