Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő mit vár el egy 24 éves embertől?
Korombeli nők (+/3) véleményezzetek!
Érzelmi,társadalmi,szociális és egyéb szempontból.
Ha mélyebben kifejted, duplán megköszönöm! :)
24/F
Pénz,pénz,pénz
ezt Montecuccoli is megmondta annó.
Na erre én is kíváncsi vagyok.
Lányok csak őszintén és részletesen !!
Nehéz, mert nem lehet tudni, hogy az illető 24 éves korára kiélte-e már magát, vagy hosszútávon lehet-e alapozni a kapcsolatra (de ezzel -jobb esetben- a másik fél tisztában van, talán), tehát benne van-e a pakliban a családalapítás lehetősége. Nekem fontos lenne, hogy ha lakása, autója nincs is, de legyen biztos állása, ne egyik napról a másikra éljen, lehessen vele tervezni. Onnantól már lehet együtt is gondolkodni, lakáson, autón, stb.
Fontos, hogy meg lehessen vele jelenni úgy egy családi "komoly" összejövetelen, mint egy baráti, laza és kötetlen estén, ne hozzon se engem, se másokat kellemetlen helyzetbe, legyen benne tartás és (ön)kontroll.
# 6
Ha egyetemista a srác és előtte mondjuk elvégzett egy szakmát, valamint teszem azt még év vesztes is, akkor 24 évesen még nem lesz biztos állása. Ha pedig komolyabb szakra jár, ahol nem engednek át minden boldog-boldogtalant a tárgyakból, akkor egy-két év csúszás is előfordulhat.
Na ilyenkor mi a helyzet? (Most magamra utaltam, a többi rész klappol)
Én is dolgoztam, de csak egy évet; ami arra volt jó, hogy csúsztam még egy évet az egyetemen. Ez is szaktól függ. Amikor az embernek heti szinten kell A2/A1-es rajzokat készítenie (akár több tárgyból is) és mellette ZH-ra kell készülni, eléggé nehéz.
Ráadásul a fizetésem elment a lakhatásra, kajára és tandíjra. Ha ott helyben laksz ahol az egyetem is van, persze már más tészta.
ha már nem egyetemista: legyen egy biztos állása és tudja jól beosztani az idejét, energiáját mind a munka, mind a párkapcsolat területén
fontos, h törekvő legyen és ha plusz egy napot kell dolgoznia a fizetésemelésért, akkor ne mondja azt, h nincs kedvem hozzá (kiferdített példa, de érthető sztem)
fontos az is, h ha komolyabbra fordul a dolog, akkor tudjunk együtt tervezni, legyen határozott, de kompromisszumkész
legyen családcentrikus és persze ne nézzen más nők szoknyája alá :)
ha egyetemista: legyen törekvő, tanuljon szorgalmasan és szakítson rám időt
tervezzen előre, pl. suli után egy jó munkahely stb
ne buliról bulira járjon, hiszen 24 alatt sikerülhetett kiélnie magát
persze szórakozni nyilván eljárna, de kulturáltan
mindentől függetlenül számomra fontos, h humoros, kedves, gyengéd, kicsit romantikus (de ne vigye túlzásba), őszinte és törekvő legyen a férfi, a többi majd alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!