Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker fiúk, férfiak! Járnátok átlagos lánnyal?
Bár lány vagyok, de szerintem ez a következőképp működik:
Ha a lány nem kritizálja a rockot, sőt, esetenként hajlandó elmenni egy rockkoncertre a sráccal, de emellett van valamilyen közös érdeklődési terület, illetve a lány nem akarja az ő stílusát ráerőszakolni a fiúra, akkor igen, működhet!
De ha az van, hogy blamálja a rockot, sose megy vele sehova, nincsenek közös programok, akkor nem.
Az eltérő zenei ízlés önmagában nem kizáró ok.
Én is rocker vagyok, csak nő. :)))
A párom meg nem az... és 21 éve együtt vagyunk...
Amióta egy Tankcsapda koncertet végigmorgott mellettem, azóta koncertekre nélküle megyek. De vannak más közös programjaink...
Vannak zenék, amiket mindketten szeretünk... ha itthon van, nem hallgatok Iron Maident, ha én itthon vagyok, Ő nem hallgat Blue Systemet... ennyi. :D
Egyetértek az előttem szólókkal. Ha tiszteletben tartjuk egymás ízlését és a zenén kívül vannak azért közös dolgok bennünk, akkor nincs gond. :)
20/F (és igen, rockzene párti vagyok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!