Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő mit vár el egy 24 éves embertől?
Korombeli nők (+/3) véleményezzetek!
Érzelmi,társadalmi,szociális és egyéb szempontból.
Ha mélyebben kifejted, duplán megköszönöm! :)
24/F
előző válaszoló vagyok
most mi nem tetszik? nyilván csak nem a férfi robotol, hanem a nő is ugyanúgy
csak mert jó lenne egy közös lakás/ház/albérlet, ami nem 2 Ft
és sztem munka mellett is lehet boldog az ember
engem így neveltek, mármint, h fontos szempont legyen a törekvés
emellett imádok kirándulgatni, utazni, szórakozni, hiszen fiatal vagyok és mindezt ugye a párommal tenném, de ez mind közös dolog és a kérdés az volt, h mit várok el az embertől
leírtam, h mit várom el, csak nem írtam oda, h miért is várom el ezeket
sajnos mindenhez pénz kell, és nem szeretnék olyan kapcsolatot, ami nem fejlődik
#6 #8
Próbáltál volna dolgozni valamilyen mérnöki tanulmány mellett (mondjuk a BME-n). Nemcsak, hogy az órarendhez nem lehet hozzáegyeztetni, de mondjuk minden héten van legalább egy beadandó. Pl egy A2-es rajz, amit nem éppen kevés idő összerakni.
13-as mindenki más :)
de azt szeretném tisztázni, h a kapcsolat fejlesztését nem pénzzel szeretném megoldani nyilván
jelenleg 5 éves kapcsolatom van, én tanulok (mellette diákmunka), párom dolgozik (nem kap vmi sokat), mégis nagyon jól megvagyunk és a kapcsolat is folyamatosan fejlődik
viszont a mai világban nem elég, ha boldog párkapcsolatban él az ember, ha gyereket szeretnénk vállalni (mi szeretnénk majd), akkor neki biztosítani kell a hátteret
itt nem arra gondolok, h mindketten rokkanjunk bele a munkába, hanem, h azért igyekezzünk kicsit, mert még fiatalon lehet megalapozni a jövőt
én így gondolom (sztem te kicsit azért kiforgattad és rossz helyen ragadtad meg a lényeget) és a párom így ilyen beállítottságú, ezért is vagyunk együtt még mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!