Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha lánnyal vagytok kapcsolatban, miket csináltok az ágyban? MIvel teszitek izgalmasabbá az együttlétet?
Figyelt kérdés
Segédeszközök, pózok stb..2012. jún. 12. 10:44
1/5 anonim válasza:
Hát én egy másik lánnyal maximum alszom az ágyban.
2/5 A kérdező kommentje:
Így jártál:)
2012. jún. 12. 10:58
4/5 anonim válasza:
2012-es, mattfekete Lexington Steele modellel.
5/5 anonim válasza:
A segédeszköz 100%ban közös döntés, én nem feltétlen igénylem, de ha ő benne van, akkor hajrá. Mondjuk ez is típustól függ, az ilyen dorong jellegű cuccokkal szemben azért óvatos vagyok.
Pózok nincsenek, vagy nem fontosak, egy nőnek az agyát kell elcsábítani. A mit nem olyan fontos mint a hogyan.
Manuiálisan, csak fizikai ingertől is el lehet menni, csak fél napba tart. Egyszerűbb ha kicsit megmozgatják a fantáziáját...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!