Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vérzés együttlét közben?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vérzés együttlét közben?! Normális?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leszbikus párkapcsolatban vagyok, még elég kezdetleges, de már azért eljutottunk a szexig is. A problémám a következő, ujjazás közben, eddig két alkalommal is előfordul, hogy véreztem. Azt hittem az elsőnél, hogy még ilyen menstruációs "utórezgés" féle, de 2nap eltelte után megint ez történt. Voltam férfival már korábban, szóval igazából nem értem mi lehet ennek az oka. Volt egy nőgyógyászati kis műtétem, méhszájsebet műtöttek. Nem tudom mennyire befolyásoló tényező ez, de azért megemlítem. Abszolút figyelmes volt,nem az ő hibája, nyilván én vagyok érzékenyebb talán... voltam olyan állapotban is, hogy fel sem merült, hogy esetleg gond lehetne, mert nedves voltam. Ha valaki esetleg tapasztalt már hasonlót, vagy bármi.. legyen kedves ossza meg velem, tapasztalatát.. Előre is köszönöm szépen a segítségeket!

21/L

2015. jún. 10. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Semmit nem mondott igazából a doki :D Megnézte és azt mondta, hogy teljesen egészséges a hüvelyfal és sérülés sincs rajta. Szóval rejtély, hogy mitől volt. De időszakosan előjött, aztán elmúlt. Most már kb. egy éve nem fordult elő.

21/L/L

2015. jún. 13. 10:43
 12/12 A kérdező kommentje:
A legutóbbi alkalomnál már nekem sem volt gond. Remélem nem is lesz több ilyen. :D
2015. jún. 15. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!