Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vérzés együttlét közben?! Normális?!
Sziasztok!
Leszbikus párkapcsolatban vagyok, még elég kezdetleges, de már azért eljutottunk a szexig is. A problémám a következő, ujjazás közben, eddig két alkalommal is előfordul, hogy véreztem. Azt hittem az elsőnél, hogy még ilyen menstruációs "utórezgés" féle, de 2nap eltelte után megint ez történt. Voltam férfival már korábban, szóval igazából nem értem mi lehet ennek az oka. Volt egy nőgyógyászati kis műtétem, méhszájsebet műtöttek. Nem tudom mennyire befolyásoló tényező ez, de azért megemlítem. Abszolút figyelmes volt,nem az ő hibája, nyilván én vagyok érzékenyebb talán... voltam olyan állapotban is, hogy fel sem merült, hogy esetleg gond lehetne, mert nedves voltam. Ha valaki esetleg tapasztalt már hasonlót, vagy bármi.. legyen kedves ossza meg velem, tapasztalatát.. Előre is köszönöm szépen a segítségeket!
21/L
Nézesd meg, ki tudja a műtét után mit van ott.
Pusztán az izmok összehúzódásától is lehet hogy valami kis ér elpattant.
Nekem is volt ilyen sokszor, voltam vele dokinál, de nem volt semmi gond. Aztán elmúlt magától.
21/leszbi
Hát nem túl szerencsés szerintem ez esetben a hosszabb,hosszú köröm, de van akinek nincs vele gondja. :) Neki rövid körme van, és fájdalmat sem éreztem éppen ezért nem is értettem, hogy miért van az ami.
Azért köszönöm a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!