Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első leszbikus együttlét, hogy csinaljam? (a többi lent)
8 hónapja vagyok együtt a szerelmemmel aki szintén lány, mindkettőnknek ez az első hogy azonos neművel vagyunk es mindketten szüzek vagyunk. 2 hónapja egy kirándulás alkalmával eljutottunk odáig, hogy megujjazott az ágyban és isteni volt. Én viszont nem tudtam megtenni.. Azóta nem voltunk együtt szexuálisan, Ő többször is kérte, hogy aludjak nála és ismételjük meg de nem akarok átmenni mert tudom hogy még mindig nem tudnám megtenni.. Nem erőlteti egyáltalán de természetesen ő is szeretné ha kényeztetném még ha nem is utal rá.. Hogy küzdjem le az ilyen gátlásaim? Még ahhoz sincs gusztusom, hogy magam megujjazzam nem hogy mást.. Pedig tényleg nagyon szeretem..
Rosszindulatú megjegyzéseket kérlek mellőzzétek..
Nem igazan szoktam.. nem merem bedugni az ujjam.
De akkor mit csinaljak most ezzel a dologgal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!