Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves nők, hogy reagálnátok ha egy 18 éves lány azzal állna elő hogy szeretne titeket megmasszírozni?
Figyelt kérdés
Eseteg erotikus masszázsról is lehet szó!?2015. jún. 5. 22:48
11/16 anonim válasza:
En 18 éves lány vagyok biszex és sok barátnőmnek szoktam mondani aki hetero h szivessen megmaszírozom :P valaki engedi :P de én élvezem ^^
12/16 anonim válasza:
Velem egyszer történt olyan, hogy épp masszíroztam egyik baratnomet, mikor egy 10-15 evvel idősebb nő ismerősöm (,aki nagyon tetszett abban az időben) megkért, hogy biztos olyan jo kezem van, masszírozzam már meg őt is...
13/16 anonim válasza:
Napi 8órában végzek ülőmunkát,hogy a jóistenbe' ne fogadnám el e csábító ajánlatot?!!!! :D
Erotikus masszázst csak akkor ha megvan az összhang :)
20/L/L
14/16 anonim válasza:
Ha szimpi lenne a lány, akkor tetszene. :)
23l
16/16 anonim válasza:
Kérdező, akkor itt bőven válogathatsz!
30as pasitól valaki nem szeretne masszírozást, lányok? Nem feltétlen erotikusra gondoltam. Hátmasszírozás, combmasszírozás, kar megmasszírozása például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!