Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en vagyok igy ezzel?
Figyelt kérdés
Sokkal több fiú barátom van, mint lány...valahogy sokkal jobbá kijövök a fiúkkal, mint a lányokkal, de ,,ugy'' nem tudnék rajuk tekinteni..17/L/L2015. máj. 29. 20:50
1/6 anonim válasza:
nem, úgy tudom elég sok ilyen ember van.
4/6 anonim válasza:
Én nkm kb 1 pasi haverom van viszont tömérdek lány, bizonyára azért mert feminin vagyok, persze szexuális egyáltalán nem vonzanak. 13/F/m
5/6 anonim válasza:
sztem kedves kérdező ez egyén és személyiség függő :)
én meleg vagyok és vannak fiú és lány barátom is egyaránt kb 50-50.
És az egyik hetero lány barátom kifejezettem nem bírja a lányokat :D
Sok hetero lány is inkább fiúkkal barátkozik, mert nem bírja elviselni a lányokat :)
Meleg fiúk között is nagyon sok van akinek, szinte csak fiú barátja van (és nem nyomul rájuk, főleg ha titkolja)
6/6 anonim válasza:
Én leszbi vagyok, de a baráti társaságom nagy része lány ls hetero :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!