Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most az vagyok?
Figyelt kérdés
A fiúkhoz vonzódom tudtom szerint. Tomboy vagyok és az egyik osztálytársam szintén az. Idáig nem vonzódtam hozzá hisz lány. Más lányokhoz nem vonzódom csak hozzá. Szóval akkor én most biszexuális vagyok vagy leszbikus?2015. máj. 27. 22:23
11/17 anonim válasza:
Tomboy? Ammi? Csak a lábyhiz vonzódsz?
12/17 anonim válasza:
Tomboyt a nagyon fiús külsejű lányokra szokták mondani. (Film is van ilyen)
Kérdező, te biszexuális vagy!
13/17 anonim válasza:
Szerintem ráérsz még eldönteni, hogy ,,mi" vagy. Csak élj ahogy jól esik, éld ki a vágyaid, azután majd eldöntöd. Vagy ne címkézd magadat semmilyen nemi orientációval, egyszerűen maradj szabad szellemű:)
14/17 AvDe válasza:
Azt tudtommal butch-nak nevezik... Egyébként igen, nagy valószínűséggel bi vagy. Sok mindenkinél úgy kezdődik, hogy valaki megtetszik neki, aztánaz idő teltével több mindenkit észre vesz ;)
15/17 xMazsolax válasza:
attól függ mennyire tomboy, mert ha teljesen úgy néz ki mint egy fiú akkor lehet h azért vonzódsz hozzá és amúgy teljesen heteró vagy. De viszont ha van melle ( mármint eléggé látszik) és alakja és ez tetszik neked akkor biszexuális vagy:) gondolkozz el mi tetszik benne külsőleg.
16/17 Mevikee válasza:
Én is tomboy vagyok és én is a lányokhoz vonzódom, igen, te biszex vagy, ahogy én is!
17/17 SEHUNTBB válasza:
Szia! :) Én is Tomboy vagyok, leszbikus,de nekem is bejonneka Tomboyok. :D
Ha egy Tomboyhoz vonzodsz, Tomgay vagy.Ez egy azsiai szleng(onnan terjedt el a tomboy kifejezes). Keress ra youtube on.
De rad nem mondanam boztosra, mivel nem irtal tul sokat magadrol. Nezz meg egy filmet, a cime Yes or No. Egy tomboyrol es egy lanyrol szol. Angol feliratos,youtubeon fent van a 2. Resszel egyutt. Remelem segitettem! ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!