Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elmondjam neki, hogy én is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy én is így érzek?

Figyelt kérdés

Na, szóval egy előző kérdésbe (amit valamiért töröltek) azt írtam, hogy az egyik baratánőm megcsókolt és azt megmondtam neki, hogy nem így érzek, de azóta egyre jobban megtetszett és a fiúkat már nem is kívánom. Tegnap mondta, hogy majd ma este nem-e akarok átmenni hozzá, én elfogadtam az ajánlatot.

És, hát megszeretném neki mondani, hogy mit érzek iránta, csak félek, hogy most ő fog vissza utasítani és szégyen leszel (félős, mindenre ráparázós típus vagyok alapból). Szóval, ha valaki járt már hasonló cipőben írja meg, hogy mit kellene ilyen helyzetben tenni. Válaszokat köszönöm.

#leszbikus #heteroszexualitás #netiltsdlegyakorikérdések
márc. 1. 12:06
 1/9 cinderella_ ***** válasza:
100%
Hozd fel azt a múltkori csókot. Meglátod, hogy reagál. A többi meg megy majd magától.
márc. 1. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mondd
márc. 1. 12:14
 3/9 MTamas2 ***** válasza:
100%
Hát csak hajrá! Szerinted miért hívott át?
márc. 1. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérünk update-t majd
márc. 1. 13:24
 5/9 anonim válasza:
100%
Mi volt? Elmeséled?
tegnapelőtt 00:02
 6/9 cinderella_ ***** válasza:
100%

Ha minden jól alakult, akkor még ott van. 😅🤭

tegnapelőtt 00:07
 7/9 anonim válasza:
100%

Igaz igaz😂😂

tegnapelőtt 01:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Most értem haza. Nos, az este amikor megérkeztem izgatott voltam, leültünk vacsorázni, majd leültünk sorozatot nézni.

A sorozat közben felhoztam a múltkori csókot, ő egyből elkezdett össze vissza beszélni és bocsánatot kérni.

Aztán, elmondtam neki, hogy azóta máson sem jár az eszem, mint rajta és hogy mennyire megtetszett és, hogy szeretnék többet köztünk, mint barátságot. Majd megcsókoltuk egymást, és a többi már csak történelem..

Köszi a sok biztatást és tanácsot.

tegnapelőtt 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
ügyik vagytok! érezzétek jól egymást!
tegnapelőtt 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!