Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kinek milyen szex lebukása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen szex lebukása volt? Nem feltétlenül meg csalásra gondolok ha nem valaki rajta kapott titeket szexuális aktus közben. Szülő rokon barát stb

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Apám nyitott ránk mikor a barátnőmmel nyaltuk egymást.L
tegnap 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Ránk meg apósom nyitott mikor misszionáriusba nyomattuk kicsit le fagyott nézett pár másodpercig majd kiment.
tegnap 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
2es legalább örült, h a fia/lánya egészséges nemi életet élt
tegnap 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elköltöztem már otthonról rég, de volt egy olyan, hogy anyukámnak eszébe jutott videohívással keresni, én meg csináltam a házimunkát, és elfelejtettem a játékot az éjjeli szekrényen.
ma 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
apám nyitott rám miközben a csajomat toltam,
ma 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!