Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most az vagyok?
Figyelt kérdés
A fiúkhoz vonzódom tudtom szerint. Tomboy vagyok és az egyik osztálytársam szintén az. Idáig nem vonzódtam hozzá hisz lány. Más lányokhoz nem vonzódom csak hozzá. Szóval akkor én most biszexuális vagyok vagy leszbikus?2015. máj. 27. 22:23
1/17 anonim válasza:
a tomboy ilyen aranyos kifejezés a b_zikra?
2/17 A kérdező kommentje:
A tomboyok lányok...
2015. máj. 27. 22:26
3/17 anonim válasza:
Na várjunk. Szóval azt mondod h te lány vagy és van egy szintén lány osztálytársad akihez vonzódsz ès csak hozzá semelyik más lányhoz nem? És a fiúkhoz is vonzódsz? Ha igen akkor biszex vagy, ha csak lányhoz akkor leszbi
6/17 A kérdező kommentje:
De ha csak ő jön be akkor is biszex vagyok?
2015. máj. 27. 22:36
7/17 anonim válasza:
A Tomboy egy jegyzetelő alkalmazás, egy szabad szoftver, ami egyaránt használható a GNOME asztali környezetben (linux), Microsoft Windows és Mac OS X rendszerekben is.
A Tomboy egy wiki. Ennek megfelelően igen egyszerűen működik. Segíti számítógépünkön feljegyezni, rendszerezni a napi ötleteket. A mindennapi információk cédulázására használatos.
A Tomboy szolgáltatásaival rendszerezni és megjegyezni lehet az információkat, össze lehet kapcsolni ezeket, megkönnyítendő keresésüket. A jegyzeteketet jegyzettömbbé lehet vele szervezni.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok számítógépes program. xd
2015. máj. 27. 22:53
9/17 anonim válasza:
"a tomboy ilyen aranyos kifejezés a b_zikra?" XD Én is azt hittem. :DDD
10/17 anonim válasza:
fa szért nem tudtok magyarul írni. :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!