Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőmmel majdnem lefeküdtünk (pedig heterok vagyunk). Most mit csináljak?
5 éve vagyunk legjobb barátnők, mindent megosztunk egymással, olyanok vagyunk mint a testvérek. Sokszor volt pár dolog ami kicsit túl a barátságon jellegű, de gondolom ez legjobb barátnőknél normális.
Nekem volt már több barátom, neki most van az első, most vesztette el a szüzességét és ilyen téren is közel állunk egymáshoz mert én adogatok neki tanácsokat hogy mit hogyan csináljon a barátjával.
Egy hete nála aludtam, egyedül voltunk a házban, ezért hívott át. Nagy franciaágyban feküdtünk és filmeztünk, amikor mondta hogy nem e bújunk kicsit össze, mert pont ilyen legjobb barátnők filmet néztünk. Hát mondom persze mért ne. De aztán elkezdte cirógatni a hasam, egyre közelebb simult hozzám. Hát régebben voltak bi hajlamaim de újra előjöttek, és nem vagyok fából, hát elkezdett lüktetni ott lent. A film után meg amikor sötét lett, hirtelen "rácuppant " a nyakamra mert hogy én mindig ezt tanítottam hogy ezt csinálja a pasijával és hogy úgy jó e. Próbáltam elviccelni a dolgot, meg ő is kicsit zavarban volt de nem hagyta abba, hiába próbáltam viccelődni hogy nee mert én erre beindulok meg hogy elindulnak a biológiai folyamatok de ő csak nevetett és mondta hogy nem baj. Hát nagyon gyorsan történt, kicsit jobban bevadult én meg lekaptam mert már nem bírtam. Aztán kicsit megijedt és abbahagyott mindent és csak meglepetten nézett rám. Én meg mondtam hogy ne haragudjon ez csak reflex volt. Ő meg leugrott rólam és mondta hogy nagyon álmos. Szerencsére a kapcsolatunk nem változott de azóta mindig benedvesedek ha visszaemlékezek. És nagyon érzem hogy le szeretnék vele feküdni.
De szerintetek most mit csináljak? Miért hajtott rám? Ő nem is akarja vajon? Nem értem.. a barátságunkat nem féltem mert azóta szinte mégjobban ragaszkodik hozzám. De.. tényleg mit tegyek? A beszélgetés megvolt, az alkoholra fogtuk. De mindketten tudjuk hogy full józanok voltunk, 1-1 doboz sört ittunk csak. Sőt annyit se... szóval? Nagyon akarom őt. Főleg hogy hétvégén megint ott alszok..
19/L
Osztom a 30-as velemenyet!
Cukik a munkaasztalon lennenek max.
Ejha, mennyi válasz.. :D köszönöm mindenkinek.
Hát szerintem ezen a szexuális beállítottságon ne kezdjünk már el veszekedni, meg hogy kinek mi az undorító. Modern világban élünk, ezt mind már rég elfogadhatta volna az emberiség.
Amúgy nekem nincs barátom, csak neki. Tudom hogy megcsalás, de amúgy érzelmeim nincsenek felé . Barátok vagyunk, de nem vagyok szerelmes, lányba nem is tudnék az lenni.
Kiváncsi leszek a hétvégére, de eldöntöttem, ha nem kezdeményez én sem fogok. Nem akarok "pofára esni". Viszont ha elkezdi, akkor én is belemegyek. nem is tudnék máshogy tenni, mert ma is ahogy megölelt búcsúzáskor, és eszembe jutott az az éjszaka... hát nagyon akarom őt..
Költözzetek össze légyszi!:D
Kérdező, szerintem ahogy az utolsó kommentedben leírtad, hogy döntöttél, az úgy jó lesz. Egyébként sejtem, hogy pontosan mi a neve a beállítottságodnak (persze tévedhetek is): heteroromantikus, biszexuális. Vagyis szerelmet, romantikus érzelmeket csak ellenkező nemű személy iránt tudsz érezni (ahogy azt írtad is), viszont szexuálisan mindkét nemhez vonzódsz.
19L (hehe, ebben pont megegyezünk, de a beállítottságban nem :P)
1, Nem vagytok heterók, biszexuálisak vagytok.
2, Nem értem, a barátnőd mért visszakozott, számomra egyértelmű, hogy komolyan gondolta.
3, Szerintem megmondhatod neki, hogy neked ez nagyon bejött, és benne lennél a folytatásban. Ha ő is, akkor jó, ha nem, akkor is, de akkor ne csináljon veled többet ilyet, mert ez így tisztességtelen.
4, Ha esetleg úgy alakul, igyekezzetek tisztességesek lenni a barátaitokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!