Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Legjobb barátnőmmel majdnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőmmel majdnem lefeküdtünk (pedig heterok vagyunk). Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk legjobb barátnők, mindent megosztunk egymással, olyanok vagyunk mint a testvérek. Sokszor volt pár dolog ami kicsit túl a barátságon jellegű, de gondolom ez legjobb barátnőknél normális.

Nekem volt már több barátom, neki most van az első, most vesztette el a szüzességét és ilyen téren is közel állunk egymáshoz mert én adogatok neki tanácsokat hogy mit hogyan csináljon a barátjával.

Egy hete nála aludtam, egyedül voltunk a házban, ezért hívott át. Nagy franciaágyban feküdtünk és filmeztünk, amikor mondta hogy nem e bújunk kicsit össze, mert pont ilyen legjobb barátnők filmet néztünk. Hát mondom persze mért ne. De aztán elkezdte cirógatni a hasam, egyre közelebb simult hozzám. Hát régebben voltak bi hajlamaim de újra előjöttek, és nem vagyok fából, hát elkezdett lüktetni ott lent. A film után meg amikor sötét lett, hirtelen "rácuppant " a nyakamra mert hogy én mindig ezt tanítottam hogy ezt csinálja a pasijával és hogy úgy jó e. Próbáltam elviccelni a dolgot, meg ő is kicsit zavarban volt de nem hagyta abba, hiába próbáltam viccelődni hogy nee mert én erre beindulok meg hogy elindulnak a biológiai folyamatok de ő csak nevetett és mondta hogy nem baj. Hát nagyon gyorsan történt, kicsit jobban bevadult én meg lekaptam mert már nem bírtam. Aztán kicsit megijedt és abbahagyott mindent és csak meglepetten nézett rám. Én meg mondtam hogy ne haragudjon ez csak reflex volt. Ő meg leugrott rólam és mondta hogy nagyon álmos. Szerencsére a kapcsolatunk nem változott de azóta mindig benedvesedek ha visszaemlékezek. És nagyon érzem hogy le szeretnék vele feküdni.

De szerintetek most mit csináljak? Miért hajtott rám? Ő nem is akarja vajon? Nem értem.. a barátságunkat nem féltem mert azóta szinte mégjobban ragaszkodik hozzám. De.. tényleg mit tegyek? A beszélgetés megvolt, az alkoholra fogtuk. De mindketten tudjuk hogy full józanok voltunk, 1-1 doboz sört ittunk csak. Sőt annyit se... szóval? Nagyon akarom őt. Főleg hogy hétvégén megint ott alszok..

19/L

2015. máj. 19. 22:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

Es szerinted ennyien csak mondjak ugye?

Te ezt el is hiszed?

2015. máj. 20. 19:10
 22/40 anonim ***** válasza:
88%

án leszbikus vagyok, de nem egy pasi akart "átbeszélni". Nem sikerült, mert taszítanak. De ha egy lány kíváncsi, s meg is valósítja, akkor valószínűleg azért, mert vonzónak találja a dolgot. Ha meg biszexuálisan vagy leszbikusként éli tovább az életét, az nem azért lesz, mert rábeszélték, hanem mert rájött, hogy meleg, mert élvezi, vonzza a dolog.

Egy heterot soha a büdös életbe nem fog vonzani.

Nincs olyan, hogy "Hetero vagyok, de..." :) Te lefeküdnél egy azonos neművel? Ha gyökeresen nemet mondasz és nem lehetne rábeszélni, hetero vagy. Ha nem így van, akkor csak állítod és bizony nem az vagy,

Ilyen egyszerű. A melegséget nem lehet "elkapni". A gyerek se lesz attól meleg, hogy melegpárt lát az utcán...

2015. máj. 20. 19:39
 23/40 anonim ***** válasza:
20%
A masodik es az utolso mondataid ellentmondanak egymasnak!
2015. máj. 20. 19:48
 24/40 anonim ***** válasza:
94%
Mert hogy?
2015. máj. 20. 19:51
 25/40 anonim ***** válasza:
34%

Ha egy lany kivancsi,akkor megvalositja a dolgot...

Heterot sosem fogsz elcsabitani....

Kb.ezt irtad! Es mi van ha az elso mondatra igaz a masodik?

Kivancsisagbol lehet melegedni?

2015. máj. 20. 20:03
 26/40 anonim ***** válasza:
93%
Aki kíváncsi, eleve meleg. :) (a biszexuálisok is melegek) A kérdező is az, ha vonzza, jól esik egy lány érintése, közeledése szexuálisan.
2015. máj. 20. 20:08
 27/40 anonim ***** válasza:
61%

Ahhhw de imádtam végig olvasni. :D Remélem összejön! ;) Nincs ebbe semmi rossz! Tuti ő is akarja, csak megijedt kicsit... Cukik vagytok!:)

24l/l

2015. máj. 20. 20:21
 28/40 anonim ***** válasza:
90%
13-14-es! Én csak azt kívánom neked, legyen egy barátnőd, aki majd otthagy egy lány miatt. Csak ennyi. Elsősorban a felszínességeddel van a probléma, arról nem is beszélve, hogy arra biztatod, hogy csalja meg a barátját! Ez a beteges az egészben, a többi nem is lényeges, amit írtál. De a hülyeség, úgy látszik, halmozottan van ott, ahova beengedik.
2015. máj. 20. 20:22
 29/40 anonim ***** válasza:
74%

Akkor a kerdezok is rosszul irtak ki magukat!!

Heteroknak tartjak magukat!

Erre mit lepsz?

2015. máj. 20. 20:23
 30/40 anonim ***** válasza:
31%
27. Remélem, téged is otthagy majd a párod egy másmilyen neműért, az nagyon cuki lesz. :)
2015. máj. 20. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!