Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtünk a barátnömmel azután hogy másfél hete szedte a jangee fogamzásgátlót de használtam gumit csak kiszakadt de azonnal kihuztam nem mentem el benne! Elv a héten kell neki megjönnie, van okunk félni a terhességtől?
Az első napot úgy érti, hogy ha pontosan a ciklus első napján vette be a nő, akkor nyújt védelmet. (mert a tüszőrepedést akadályozza)
Ha nem így történt, akkor az első héten még nem nyújt biztosan védelmet.
10 -11 nap viszont elvileg jónak kell lennie (persze ha megfelelően szedte a fogamzásgátlót, ahogyan az elő van írva a betegtájékoztatón)
Akkor mi a kérdés?
Tényleg nem értem... Névtelen, legtöbbször hozzá nem értő emberek véleménye megnyugtat? (vagy épp idegesít?)
A betegtájékoztató a leghitelesebb forrás, amit találsz. Random interneten lévő, arctalan emberek NEM hiteles forrás...
Igen, én sem vagyok az - de a betegtájékoztató az. Azért adják ahhoz a szerencsétlen tablettához, hogy válaszoljanak a felmerült kérdésekre...
"Nem hisztizek te patkány. Kulturáltan kérdeztem valamit mit kell itt pofázni ?"
Nem a f#szt nem. 28 millióféleképpen védekeztetek, le van írva a betegtájékoztatóban is, hogy működik, mégis felteszed ezt a kib#szott felesleges kérdést. Majd minden dugás után kiírsz egy ilyen kérdést ide?
"Aztán mi a faszom van akkor ha nem jön meg neki a héten ?!"
Akkor valszeg teherbe esett. És szerinted fog itt érdekelni ez bárkit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!