Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőmmel majdnem lefeküdtünk (pedig heterok vagyunk). Most mit csináljak?
5 éve vagyunk legjobb barátnők, mindent megosztunk egymással, olyanok vagyunk mint a testvérek. Sokszor volt pár dolog ami kicsit túl a barátságon jellegű, de gondolom ez legjobb barátnőknél normális.
Nekem volt már több barátom, neki most van az első, most vesztette el a szüzességét és ilyen téren is közel állunk egymáshoz mert én adogatok neki tanácsokat hogy mit hogyan csináljon a barátjával.
Egy hete nála aludtam, egyedül voltunk a házban, ezért hívott át. Nagy franciaágyban feküdtünk és filmeztünk, amikor mondta hogy nem e bújunk kicsit össze, mert pont ilyen legjobb barátnők filmet néztünk. Hát mondom persze mért ne. De aztán elkezdte cirógatni a hasam, egyre közelebb simult hozzám. Hát régebben voltak bi hajlamaim de újra előjöttek, és nem vagyok fából, hát elkezdett lüktetni ott lent. A film után meg amikor sötét lett, hirtelen "rácuppant " a nyakamra mert hogy én mindig ezt tanítottam hogy ezt csinálja a pasijával és hogy úgy jó e. Próbáltam elviccelni a dolgot, meg ő is kicsit zavarban volt de nem hagyta abba, hiába próbáltam viccelődni hogy nee mert én erre beindulok meg hogy elindulnak a biológiai folyamatok de ő csak nevetett és mondta hogy nem baj. Hát nagyon gyorsan történt, kicsit jobban bevadult én meg lekaptam mert már nem bírtam. Aztán kicsit megijedt és abbahagyott mindent és csak meglepetten nézett rám. Én meg mondtam hogy ne haragudjon ez csak reflex volt. Ő meg leugrott rólam és mondta hogy nagyon álmos. Szerencsére a kapcsolatunk nem változott de azóta mindig benedvesedek ha visszaemlékezek. És nagyon érzem hogy le szeretnék vele feküdni.
De szerintetek most mit csináljak? Miért hajtott rám? Ő nem is akarja vajon? Nem értem.. a barátságunkat nem féltem mert azóta szinte mégjobban ragaszkodik hozzám. De.. tényleg mit tegyek? A beszélgetés megvolt, az alkoholra fogtuk. De mindketten tudjuk hogy full józanok voltunk, 1-1 doboz sört ittunk csak. Sőt annyit se... szóval? Nagyon akarom őt. Főleg hogy hétvégén megint ott alszok..
19/L
9-es!!
Te beteg vagy!
Mitol lenne mar mas! Egyenjogusag van ,ez alol a nok sem kivetelek!
Vagy most igen??
Ez legalabb annyira undorito!
Sajat nemevel a genetikai betegsegekben szenvedok csinaljak es ezt az agybeteg perverzek tamogatjak....
Én csak azt nem értem, hogy ez most tényleg ennyire természetes dolog a nők között, mint férfiaknál a kézfogás? Bár így lenne, de szerintem ezt nem csak álmodtad? Hogy mer valaki ilyet csinálni a barátnőjével, 5 év barátság után? Hogy csak úgy elkezdi símogatni a hasát.
Attól nem félt, hogy rámegy a barátságotok?
Meg eleve még egy leszbikus nő is csak barátként tekint a barátnőire. Sőt még leszbikusok közt is lehet csak barátság. Vagy ez csak szöveg? Mert aki, azt mondja, hogy a barátnőire csak barátként tekint, ha az egyik barátnője ráhajtana, már felizgatná a dolog?
Mit csinálj?
Élvezd ki, hogy ő is vonzódik hozzád, és titokban szeretkezzetek egy csodálatosat. Ha van barátod, akkor is.
Aztán ha jobban élvezitek, mint egy fiúval, legyetek egymáséi. Ha meg nem, akkor nem. Örülj neki, hogy nem lesz ciki, ha bevallod neki, hogy kívánod őt, mivel már tudod, hogy ő is akarná. Nincs is ennél izgatóbb dolog a világon.
Ne félj, attól még, ha ki is derül, hogy a lányokat jobban szereted, attól még a fiúkkal is ugyanolyan marad minden, és ha nem akarod felvállalni, hogy egy lányt szeretsz, még hazudnod sem kell, hisz miért gondolná a barátod, hogy amikor találkozol a barátnőddel, titokban nem csak pletykálkodtok egymással:)
Élvezd, hogy a lányokkal is élvezed!
13/13as vagyok ismét
Amiatt ne aggódj, hogy "az alkoholra fogtátok", ő is akarja azok alapján, amiket írtál.
A legközelebbi ottalvásnál kezdeményezz, ő is biztos erről álmodik már egy ideje. Pl. masszírozd meg a vállát, és súgd a fülébe, hogy a múltkor nagyon felizgatott, ahogy hozzád ért, és szeretnéd folytatni a dolgot.
Valami hasonlót mondanék a helyedben.
Még ha azóta meg is gondolta magát, akkor sem lenne ciki, hogy kitárulkozol előtte, hisz ő kezdeményezett a múltkor.
De az alapján, amiket írtál, nem hiszem, hogy meggondolta volna magát:)
Gratula 14-es!
Biztassad mert biztos ez a termeszetes dolog igaz?
Ez igy van rendjen...
Csodalatos szeretkezes! Igy ebed utan nem kellett volna betevednem...
15-ös: Természetes hát. Szerinted csak embereknél, csak a mostani korban fordul elő? Akkor mindkettőben tévedsz. Ne eröltesd a saját látásmódodat másokra. Köszönik szépen, a leszbikusoknak így is bőven elég problémájuk van nélküled is, nem hogy még hergeld is a népet. Mikor ártottunk neked...? Nem rád tartozik, mit csinálunk az ágyban. Ha nem tudsz értelmesen hozzáállni a kérdéshez, inkább ne is írj. Nekem meg tőled fordul fel a gyomrom evés után.
Ettől függetlenül, szerintem utasítsd el. Úgy gondolom, a megcsalás az megcsalás. :/ Szóbahozni se féld. Ha már barátnők vagytok, simán megbeszélhetnétek.
Ha homokos homokossal kavar nem gond!
De ha heterot akarnak ravetezetni,az a baj!!!
Es ezt azert irom,mert pont itt fordult elo mar nem egyszer,hogy rabeszeltek heterot mondvan tobbet nyujtanak mint egy ferfi...
Igen?
Akkor miert kezdi minden csaj ugy a mondatat,hogy hetero vagyok,de smaroltam a baratnommel...
Vagy csak kivancsisagbol lefekudtunk,de szinten heterok vagyunk....
Vagy esetleg te most csoppentel ide??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!