Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen egy leszbi lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy leszbi lány?

Figyelt kérdés
Esetleg biszexuális.. Nem ismerek egyet se.

2015. máj. 3. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Leszbi vagy biszexuális.
2015. máj. 3. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Sok sóletet esznek és finganak
2015. máj. 3. 15:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát milyen? Vagy olyan mint bármelyik lány, vagy nem...
2015. máj. 3. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mint bármelyik másik. Senkinek sincs a homlokára írva, hogy milyen a szexuális vonzódása.
2015. máj. 3. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:

A lányokat (is) szereti.

Amúgy ugyanolyan, mint a többi csaj. (Heteró lányokból is van milliónyi féle fajta)

2015. máj. 3. 15:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Valahogy sose láttam lányon, hogy a saját neméhez vonzódna (max bulismár, vagy poénból).. Ennyire jól titkolják?
2015. máj. 3. 15:28
 7/13 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
11%

Aki igazából az: maszkulin alkat (általában), rövid hajjal, férfias ruhákban.

Aki divatból: ugyanolyan, mint a többi, csak lányokkal is csókolózik, esetleg mást is csinál.

Persze ez csak általánosítás.

2015. máj. 3. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

Nem is kell annyira titkolni. Pl az teljesen természetes, hogy egy lány megnéz egy másikat. Vagy megdicséri egy másik haját, sminkét, öltözékét, külsejét...

Neten is láttam már ilyen kis vicces történeteket leszbi lányoktól, ami pont erre fekteti a hangsúlyt.

egy példa:

My whole family assumes I’m straight and it’s like if I say anything like “wow that girl is so pretty” they’re like “you’re pretty too don’t compare yourself’ like no mom the only thing I’m comparing is the width between her legs and how well I could fit.

2015. máj. 3. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak fiúsak, és vannak csajosok is.

Az általánosítással ellentétben a nőies leszbik is igazi leszbik :D

Nálam valódibb leszbi nincs a Földön, és teljesen nőies vagyok :D

2015. máj. 4. 07:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy másabbak lennénk. Én és a barátnőm is telesen lányosak vagyunk. De csak annyi a különbség, hogy a saját nemünket szeretjük és nem nyáladzunk a kockahasúakra. :)
2015. máj. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!