Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mik lehetnek a leszbi lányok jellemzői?
Figyelt kérdés
Esetleg a biszexeké. Akik vonzódnak a lányokhoz és nők. Tudom nem lehet sztereotípiákban gondolkozni, de mégis mindig valahogy alakulnak. :D Vagy bizonyos tendenciák.
Pl. hogy általában milyen zenét szeretnek, rövid haj, szemüveg típusa, ékszerek.. Ilyenek :D
2015. ápr. 22. 23:32
4/8 anonim válasza:
Én amit eddig észrevettem, hogy a leszbi lányok sokat és nyíltan beszélnek a szexről. Szerintem ha elbeszélgetsz vele pár órát, úgyis rájössz.:)
5/8 anonim válasza:
4es ezt megcáfolom: Nem szeretek a szexről beszélgetni nyíltan idegenekkel...
6/8 anonim válasza:
4-es. Neked nincs igazad. Van egy évfolyamtársam aki leszbikus, nagyon sokat beszélgetünk de még életébe nem beszélt nekem a szexről
7/8 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy minden leszbi lány, ezek csak az én észrevételeim.
8/8 anonim válasza:
Nálam eltaláltad, kedves 4-es, mármint nem idegenekkel, de nem gondolom tabu témának a szexet. Nem fogok a saját dolgaimról beszélni, mert ahhoz senkinek semmi köze, de ezen kívül mondhatni kedvelt téma is lehet nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!