Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, van köztetek olyan, aki az ágyba csak kapni szeret de adni nem?
Szerintem a legtöbben adni és kapni is szeretünk, ez az aktív, passzív, uni inkább a melegekre vonatkozik nem? Nekem nagyon furcsa lenne, ha valaki csak kapni vagy csak adni szeretne, eddig ilyenről én is csak olvastam :D
Persze ez nem zárja ki, hogy léteznek, de szerintem az elég szélsőséges.
Meg lehet, hogy egy egyéjszakáson az ember inkább csak adna/kapna de egy kapcsolatban szeretné mindkettőt.
20/L/L
Kedves Kérdező: ja, akkor biztosan úgy van. Ha Te valamit nem tudsz elképzelni, akkor olyan biztos nem is létezik.
Majd Te egyedül kiokoskodod a kis fejeddel ott a gép előtt, hogy mi létezik, és mi nem, ugye?
Olyan vagy, mint a paraszt bácsi az állatkertben, amikor meglátta a zsiráfot: "Ilyen állat pedig nincs!" - és hazament.
Attól még, hogy a Te kis fiatal agyad csak szex körül zümmög egyfolytában, az nem jelenti azt, hogy másoknál is így van, vagy később is így lesz. Például szerinted az idős párok, akik szeretik egymást és együtt vannak, ők mindennap kefélnek mint a nyuszik?
"az összes kapcsolat vagy legalábbis legtöbb azért megy tönkre mert nem működik a szex."
Ez egy nettó baromság. A legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert a felek képtelenek normális módon viselkedni a másikkal, nem képesek konfliktusokat kezelni, nem tudnak kompromisszumokat kötni, nem kommunikálnak, és unintelligensek. Ezért megy tönkre a legtöbb párkapcsolat.
Pont annyit értesz a párkapcsolatokhoz, mint a helyesíráshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!