Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Van köztetek olyan, aki rendszeresen gyakorolja a vallását?
Én egy ilyen nő vagyok. :)
És igen, vagyunk egypáran, csak nem kötjük mások orrára a nemi orientációnkat. Amúgy pedig nem hiszem, hogy a két dolog ki kell, hogy zárja egymást. Az egyik előttem szóló is írta, hogy a szeretet az alapja mindennek.
Volt egy nagy csatám a vallásom kontra másság témakörben. De a családom (akik szintén hívők), barátaim és Isten szeretete miatt feltápászkodtam a megpróbáltatásokból. Azóta kiegyensúlyozott és boldog vagyok, úgy ahogy még előtte sohasem.
A vallás emberi dolog, a hit pedig egy közvetlenebb út Istenhez. Előbbi nem tökéletes, mivel emberek alkotják, alkotjuk, ezért szomorúnak tartom, amikor valaki az adott vallás nevében ítélkezik, és /úgy gondolja, hogy/ pontosan tudja, mi a helyes és a jó.
Isten igazi "arcát" azokon látom, akik a szeretetet nem csak vallják, hanem cselekszik is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!