Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Van köztetek ilyen?
ez nem feltétlen a leszbikusság jele amit írtál, de persze lehet
azt figyeld, hogy hogy néz a nőkre, és hogy néz a férfiakra
abból le lehet szűrni
nem tudom, hogy te leszbikus vagy-e de ha igen, akkor esélyes, hogy a tekintetéből leszűröd, ha nem megfigyeled
3-as, nem is állítottam feltétlenül hogy biztos leszbikus, szóval simán van sok ilyen heteró lány is tudom
4-es köszi szépen, ilyen visszafordulgatások már sokszor voltak egyébként, igazából a szemkontaktus is jó sokszor, sokáig csak engem már zavarba hozott és inkább félre néztem
Persze, hogy van. Pl én. :) Én azt veszem észre magamon, hogy bár pontosan így nézek ki, mint ahogy leírtad, de egy nő társaságában átveszem a "férfi szerepét" és előzékeny vagyok, udvarias, kicsit talán jobban, mint két hetero nő lenne egymással. Mivel a sztoridat nem ismerjük (tudni kéne, hogy mik azok a jelek, amik miatt gyanút fogtál), nehéz segíteni... Ha a gesztusokat figyeled, az segíthet. Már ha tetszel neki. Ha nem, akkor nehezen fogsz rájönni.
Egyébként a gesztusok is ugyanolyanok mint egy heteronál, ha tetszel neki. Ugyanaz a testbeszéde az érdeklődő embereknek, nemi identitástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!