Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Van köztetek ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Van köztetek ilyen?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődnék, nem ismerkedés vagy ilyesmi. A témában nem vagyok otthon ezért is szeretném a segítségeteket kérni. Van olyan leszbikus, aki kívülről totál nőies (virító rúzs, csinos, elegáns ruhák, ékszer minimális de az is van), de valahogy a megnyilvánulása inkább egy férfihoz hasonlít?? Tehát a gesztusai, illetve még talán a beszédstílusa is. Én nem értek hozzá, hogy kell felismerni az ilyen nőt, csak gyanítom valakiről, ezért is kérdezlek titeket. Esetleg mit lehetne még nála megfigyelni amiből tuti rájönnék a dolgokra?

2014. jan. 11. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

ez nem feltétlen a leszbikusság jele amit írtál, de persze lehet

azt figyeld, hogy hogy néz a nőkre, és hogy néz a férfiakra

abból le lehet szűrni

nem tudom, hogy te leszbikus vagy-e de ha igen, akkor esélyes, hogy a tekintetéből leszűröd, ha nem megfigyeled

2014. jan. 11. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
hát azt az egyet megfigyeltem, hogy a nőkre folyamatosan ránéz ha beszél velük, még ha mellettük is megy, de a férfiakra abszolút nem, szóval velük úgy beszél mintha a a levegőbe beszélne
2014. jan. 11. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
ismerek ilyen heteró lányokat :-D
2014. jan. 12. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Erről most eszembe jutott egye jelenet az Adéle életéből, ami tökéletesen illene ide. Nem tudom láttad-e, de amikor először látták egymást (Adéle és Emma), épp egy zebrán mentek át. Egymás szemébe néztek, majd megfordultak egymás után. Ezt esetleg te is alkalmazhatnád egyszer, amikor elmész mellette. Nem kell feltűnően végignézned, csak hogy kiderítsd, ő is hasonlóan tesz-e.
2014. jan. 12. 10:21
 5/7 A kérdező kommentje:

3-as, nem is állítottam feltétlenül hogy biztos leszbikus, szóval simán van sok ilyen heteró lány is tudom

4-es köszi szépen, ilyen visszafordulgatások már sokszor voltak egyébként, igazából a szemkontaktus is jó sokszor, sokáig csak engem már zavarba hozott és inkább félre néztem

2014. jan. 12. 12:04
 6/7 anonim válasza:

Persze, hogy van. Pl én. :) Én azt veszem észre magamon, hogy bár pontosan így nézek ki, mint ahogy leírtad, de egy nő társaságában átveszem a "férfi szerepét" és előzékeny vagyok, udvarias, kicsit talán jobban, mint két hetero nő lenne egymással. Mivel a sztoridat nem ismerjük (tudni kéne, hogy mik azok a jelek, amik miatt gyanút fogtál), nehéz segíteni... Ha a gesztusokat figyeled, az segíthet. Már ha tetszel neki. Ha nem, akkor nehezen fogsz rájönni.

Egyébként a gesztusok is ugyanolyanok mint egy heteronál, ha tetszel neki. Ugyanaz a testbeszéde az érdeklődő embereknek, nemi identitástól függetlenül.

2014. jan. 13. 00:35
 7/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm ilyen, de ő csak velem nyitott úgy. :) Viszont én vagyok a domináns. :)
2014. jan. 13. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!